Van yazacak olan arkadaşlar buraya!!!

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kurabiye canavarı
arkadaşlar ben tercihlerim arasında van da yazmayı düşünüyorum,puanım 71...
van merkezdeki okulların hemen hemen hepsini yazacağım ama atanamazsam korkusu var ilçeleri de yazsam mı diye düşünüyorum.Bunun içi bir durum değerlendirmesi yapmak istedim.

Ben de Van Erciş yazacağım köylerini. Puanım 65,794

ArkadaŞlar ben van edremİ te atandim sÖzleŞmelİ olarak. Ankaradan her saatte uÇak var ve havaalani edremİtte. Çok gÜzel bİr yer merkezden daha rahat olduĞunu sÖylÜyorlar İstedİĞİn zaman kİralik ev bulabİlİyorsun . Ben daha gÖrmedİm ama Çok araŞtirdi bu ayin 29 da orda olacam. Sadace yardimci olmak İÇİn bİlgİlerİmİ paylaŞmak İstedİm hepİnİze bol Şanslar......

ArkadaŞlar ben van edremİ te atandim sÖzleŞmelİ olarak. Ankaradan her saatte uÇak var ve havaalani edremİtte. Çok gÜzel bİr yer merkezden daha rahat olduĞunu sÖylÜyorlar İstedİĞİn zaman kİralik ev bulabİlİyorsun . Ben daha gÖrmedİm ama Çok araŞtirdi bu ayin 29 da orda olacam. Sadace yardimci olmak İÇİn bİlgİlerİmİ paylaŞmak İstedİm hepİnİze bol Şanslar......

bilgilerin için çok teşekkürler ben de edremit yazacağım merkez okullarından sonra bana da van da okuyan bir arkadaşım vardı o söylemişti edremiti hayırlı olsunn:)...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri