Üzücü bir olay..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
sevilnas.azbuz.com
@sevilnas
ufff çok ürkütücü.allah kötü niyetli kimselere fırsat vermesin..
teşekküler paylaşım için.

aman allahım ne kadar korkunç...sanal alemde çok dikkatli olmak gerekiyo gerçekten..teşekkürler paylaşımın için

çok korkunç, uyrılar için teşekkür ederim...

çok kötü bişi uyarılarılarınız için teşekkür ederim....

irkildim ya resmen.. çok kötü bir durum bu.. umarım böyle şeyler hiçbirmizin başına gelmez.. teşekkürler..

bu olayın doğru olduğuna inanmak istemiyorum..:( off insanlar neler yapıyorlar artık ya...
teşekkürler bu güzel ve anlamlı paylaşım için....

Okudukça Dehşet Içinde Kaldim. Uyarin Için Teşekkürler Düşler Atölyesi ( Bu Arada Kullanici Adina Bayildim:))

allah hepimizi ble kötü niyetli insanlardan korusun arkadaşlar :) teşekkürler uyarılarınız için

uyarın için çok teşekkürler canım bu çok korkunç bişey

Bende kötü oldum Allah korusun kötü amaçları olanlara fırsat vermesin...Teşekkürler paylaşım için...

paylaşım ve uyarılar için teşekkürler....

İnanılır gibi değil bu olay... Gerçekten çok dikkat etmek lazım... Çok teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için...

inanılmaz bi şey bu ..daha birkaç gün önecesine kadar tv de buna benzer bi olayın anlatıldığı program vardı..onlarda banka hesaplarından çaldıkları paraları bi takım kişilerin hesapları üzerinden aktarıyorlardı;ama hesabın sahibide bu olayı biliyordu;onada paranın bir kısmını veriyolardı.bir gün içinde paranın 800ytllik kısmını çekip;anlaşmalı mağazalardan parayı alıyolardı;ya internet patlamaya hazır bomba gibi çok dikkatli olmak lazım..hiç birimizin başına böyle bir olay gelmez inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri