Uzaysal algı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glstn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@glstn
uzaysal algı ile ilgili eğitici oyuncak yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

uzaysal algı derken canım tam olarak ne kasdeediyorsun.yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşım buna benzer bi materyal yapmıştı ama biraz daha açarsan yardımcı olabilirm

nesnelerin mekandaki konumuyla ilgili eğitici oyuncaklar.aslında birkaç fikrim var ama farklı olmasını istiyorum

tama canım tahmin ettiğim şeymiş.şimdi sana arkadaşımın yaptığını anlatamaya çalışayım.mukavvaları kullanarak bir ev yapmıştı.çatılı.ama duvar yok.yine mukavvlarla küçük küçük bölmeler hazırlamıştı.raf gibi düşün.ve her bir rafın içine farklı oyuncaklar hazırlamıştı.sunum yaparkende mesela bebek arabanın altında yanında üstünde gibi yönergeler uygulamıştı.ve yer deeğiştirme çalışmaları yaptırmıştı.hocanın hoşuna gitmişti.tabi sen yapımda ve sunumda değişiklikler yapabilirsin.inşallah fikir olmuştur.

Bİzde Bİr Çİftlİk Evİ Yaptik İÇİne KÜÇÜk Hayvanlar Koyduk Çİflİkte Ahir Falanda Wardi İŞte O Haywanlari Ve Ewlerİ Çocuklarla YerleŞtİrİo Gİbİ Yapin Sonra Konusun İnek Ahirin İÇİnde Tawuk Ahirin ÖnÜnde Gİbİ... Hoca Bİzİmkİnİ Çok BeĞenmİŞtİ Bİrde Bİz Ewlerİ ŞanfistiĞi KabuĞu Ve Kİbrİtlerden Yaptik.

çok teşekkür ederim

bir de uzaysal algıda, mesela ew yapıcaksan, ewdeki hiç bir nesnenin sabit olmaması lazım.hepsi yer değiştirilebilir olmalı

bende bir etkinlik hazırlıyorum şimdi.evi düşünmüştüm ama çiftlik etkinliği daha çok dikkat çekiciymiş.bende çok teşekkür ederim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri