Uygulama sınıfıı lütfen yardım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burcudeu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@burcudeu
uygulama sınıfında görevliyim öğrenciler 3 6 yaş arası plan ve etkinlik konusunda ikilik yaşayacağımı düşünüyorum haliyle 6 yaşın yaptığını 3 yaş yapamaz ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var

onların yaptığın yanlış bir uygulama uygulamalı sınıflarda 3-4 yaş bir sınıf 5-6 yaş bir sınıf olur..3 ile 6 yaş bir arada olması mümkün olmaz ..3 yaş grubu çok ezik kalır..idarenizle bu durumu bir konuşun isterseniz

geçen sene bende öyle bi sınıftaydım. malesef idareyle konuşuncada durum düzelmiyor.
ben sınıfı ikiye bölmüştüm, stajer öğrencilerimde vardı. yaş gruplarına göre farklı etkinlikler yaptırdım. ama oyun saatinde hikaye saatinde birliktelerdi. eğitim setinide farklı farklı aldırmıştım..
şimdiden kolay gelsin,başarılar.

oyun-serbest-zaman-hikaye etkinlikleri ortak olabilir diğerleri için özellikle sanat çalışmaları için tabiki farklı etkinlikler oluşturmalısın zor gerçekten Allah kolaylık versin

aslında bir sanat etkinliğinde de çeşitlilikler sunarak iki grubu'da birbirine kaynaştırmak mümkün olaya birde eğlenceli yanından bakmalısın bence :) bunu yapmak pek kolay olmamakla birlikte sizin için değişik bir anıda olabilir :)

uygulama sınıfında çalışıyorum sabah 8.00 akşam 17.00 1.30 saat fazla çalışıyorum hakkımı nasıl araya bilirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri