Üyelerimizden MELİKE hocamızı van depreminde kaybettik Allah'tan rahmet diliyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neslihan KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Neslihan KOÇ
Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden emekli Kamil ve Atiye Atman çiftinin evlat edindikleri tek kızı Melike Atman, Van'ın Erciş İlçesi'nde meydana gelen depremde, oturduğu evin çökmesi sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Ağustos ayında çekilen kurayla Van'ın Erciş İlçesi'ne bağlı Salmanağa Köyü İlköğretim Okulu'na atanan Melike Atman'ın, 7 yaşındayken kendisini evlatlık alanAlanya'daki Atman çifti tarafından büyük sevgisiyle büyütüldüğü belirtilirken, gerçek ailesini ise Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde 1995 yılında meydana gelen depremde kaybettiği öne sürüldü.

Atman'ı büyüten Alanya'daki ailesinin oturduğu eve ise yakınları ile Alanya Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu taziye ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılan baba Kamil Atman'a, kızının öldüğünün söylenmediği belirtildi.

Melike Atman'ın cenazesi, bu gece Van'dan uçakla Alanya'ya getirilecek. Genç öğretmenin cenazesi, yarın Bektaş Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Çok aci bİrŞey allah rahmet eylesİn mekani cennet olsun.aİlesİne sabirlar dİlİyorum...allah kİmseye gÖstermesİn bÖyle tez ÖlÜmler.

Allah rahmet eylesin...Dualarımız oradaki yardıma ihtiyacı olan herkes için....

Allah rahmet eylesin, Rabbim kalanlara sabırlar versin. Acımız çok büyük, umarım bundan sonra böyle acılar yaşamayız.

başımız sağolsun :(

Allah rahmet eylesin. Geride kalan ailesini sabır versin.

Toprağı bol olsun...Ailesine de sabır diliyorum...

alah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin ailesine de sabırlar versin acı çok acı başımız sağolsun

Hepimizin başı sağ olsun.

Allah rahmet eylesİn aİlesİne sabir versİn.

Orada hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve Melike Öğretmenimize Allahım rahmet eylesin. gerçekten çok zor bir durum... Bundan medet ummak insnlığa ve müslümanlığa asla ve asla yakışmaz...

Topragı bol, mekanı cennet olsun.. Ailesine sabır diliyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri