Uyanık hademe bakın neler yapmış...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:19

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Eskişehir'de duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Bir hademenin, düzenlediği sahte evraklarla kendini öğretmen gibi göstererek iki yıl boyunca devletten 40 bin TL haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı.
>Düzenlediği sahte bordroyu okulun panosuna yanlışlıkla asınca yakayı ele veren uyanık hademenin, ek ders ücreti bile aldığı tespit edildi. Olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatılırken, uyanık hademe başka okulda görevlendirildi.

Odunpazarı İsmet Paşa İlköğretim Okulu'nda hademe olarak görev yapan Serdar T. (34), 3 yıl önce okulun resmi yazışmalarını Milli Eğitim Bakanlığı ve diğer resmi kurumlar arasında getirip götürmekle görevlendirildi. Uyanık hademe, Bakanlık antetli sahte evrak düzenleyerek ilk önce kendini öğretmen tayin ettirdi. Sahte atama belgesini Maliye ile maaşların alındığı bankaya götürerek kayıtlara geçirtti ve bankada ismine hesap açtırdı. Bununla kalmayan Serdar T. sahte ek ders bordrosunu da düzenleyerek ek ders almaya başladı. Hademenin filmlere taş çıkartan uyanıklığı tam iki yıl sürdü. Devletten 40 bin TL haksız kazanç elde ettiği belirlenen hademenin uyanıklığı, düzenlediği sahte bordroyu okulun panosuna asmasıyla ortaya çıktı. Hademe, sahte bordroyu yanlışlıkla okulun panosuna asınca, bir öğretmen durumu fark etti ve okul idaresine şikâyette bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Serdar T. ile ilgili idari soruşturma, Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı adli soruşturma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vayy bee ne cesaret.....

gerçekten filmlere taş çıkartacak türden ve iyi cesaret :))

yurdum insanından manzaralar işte akılları işlerine değil hem başka şeylere çalışıyor

evet hocam haklısınız.

kimbilir daha duymadığımız nelerrr var. helal olsun adama bu kadar işi yaparken kimse! farketmemiş. biz boşuna kpss falan uğraştık. dimi:)

o iyi bir halt yaptığını sanıyor ama bir şekilde bir yerden çıkar onun acısı.bir sürü insanın hakkına girmiş oldu bu vebali nasıl taşıayacak....

öyle hocam tabi ki bi yerden çıkar bu yapılanlar.o vebali düşünen bi insan zaten böyle bişey yapmayı aklından bile geçirmez ama görünüyor ki böyle bir derdi yok gibi..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri