Usulsüz atama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan banu2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@banu2
bende 46.798 altında atama olduğuna inanmıyorum tc den bakıp görmedikten sonra da inanmam.bende 21 işaretledim olmadı
hocam inanmıyorsanız o zaman tasarı dersanesinin sitesine gir ordan ordan atananlara bak dersanedeki atanan öğrencilerin kac puanla nereye atandıgını görürsün 44 le atanan arkadas orda var il milli eğitim atama bölümüne gittim orda bile bana 46 da kalmadı zaten öyle deniliyor ama aralarda gidenlerde oldu hatta onların tanıdıklarıdan birininde 45 le izmitte oldugunu söyledi hem buraya emin olmadıgım ve gercek olmayan birseyi yazmam hem niye yalan söyliyeyimki suan calısıyorlar ben yalnızca bildigimi sizlerle paylaşmak icin yazdım

hocam inanmıyorsanız o zaman tasarı dersanesinin sitesine gir ordan ordan atananlara bak dersanedeki atanan öğrencilerin kac puanla nereye atandıgını görürsün 44 le atanan arkadas orda var il milli eğitim atama bölümüne gittim orda bile bana 46 da kalmadı zaten öyle deniliyor ama aralarda gidenlerde oldu hatta onların tanıdıklarıdan birininde 45 le izmitte oldugunu söyledi hem buraya emin olmadıgım ve gercek olmayan birseyi yazmam hem niye yalan söyliyeyimki suan calısıyorlar ben yalnızca bildigimi sizlerle paylaşmak icin yazdım
arkadaşım bu söylediklerinin üzerine gitmeliyiz,bu cok büyük bi haksızlık,link ver tam olarak ben bulamadım dediğiniz site adresinden,eğer böyle bişiy varsa neden hakkımızı aramıyoruz,heyyy arkadaşlar bişiyler yapalım,böyle bişiy varsa eğer bunu hazmedemem

[FONT=Arial,Bold][FONT=Arial,Bold]
SEHER OZBARDAK 46.171 OKUL ONCESĐ OĞRETMENLĐĞĐ EDĐRNE YENĐMUHACĐR ĐLKOĞRETĐM OKULU (SOZLESMELĐ)​
LEYLA GURCOSKUN 44.339 OKUL ONCESĐ OĞRETMENLĐĞĐ SAKARYA BEKĐRPASA MEHMET GORHAN ĐLKOĞRETĐM OKULU (SOZLESMELĐ)

Evet ben de baktım 47 alanlar Muş-Van iken bu arkadaşlar Edirne ve Sakarya'ya atanmışlar.
[/FONT][/FONT]

Torpil olduğu belli hocam.Bence de bunun üzerine gidilmeli.Daha yüksek puanlılar dururken düşük puanlılar atanmışssaassrrre
allah kahretsın hocam ben nedeyım baska lanet olsun boyle ıse bız bu gıdısle aralıktada atanamayız artık %100 emınım dayımız olmadıktan sonra bız ATANMAYI DAHA COOOOOOK BEKLERIZ allaha havale edıyorum allah nası bılıyosa oyle yapsın

Torpil olduğu belli hocam.Bence de bunun üzerine gidilmeli.Daha yüksek puanlılar dururken düşük puanlılar atanmışssaassrrre
bilgisayar ortamında atamalarda nasıl torpil oluyor ya....aslında bende çok duydum böyle atananların olduğunu.....

allah kahretsın hocam ben nedeyım baska lanet olsun boyle ıse bız bu gıdısle aralıktada atanamayız artık %100 emınım dayımız olmadıktan sonra bız ATANMAYI DAHA COOOOOOK BEKLERIZ allaha havale edıyorum allah nası bılıyosa oyle yapsın

arkadaşlar bu dosya da neyin nesi ben hiç bişi anlamadım bu atama da neyin nesi nerenin öğrencileri bunlar ve bu dosyayı bulan arkadaşımız nereden buldu. bir açıklık getirebilirmi?

arkadaşlar bu dosya da neyin nesi ben hiç bişi anlamadım bu atama da neyin nesi nerenin öğrencileri bunlar ve bu dosyayı bulan arkadaşımız nereden buldu. bir açıklık getirebilirmi?
bu sayfalardan oncekı sayfalarda bı arkadas tasrı dersanesınden bazılarının 43 le 44 le falan atandıgını hatta hangı ıle hangı okula atandıgını yazmıstı bızde olmaz oyle sey dedık INANMADIK husa hocam sagolsun bulmus dosyayı lınkı bakalım dıye gondermıs kısacası ATI ALAN USKUDARI COKTANN GECMIS mıllet kımbılır daha az puanla nerelere atanmıstır BIZ AYAKTA UYUYORUZ ADAMLARIN ISIMLERISOYISIMLERI BILE BELLI AMA ELIMIZDEN BISEY GELMIYOR NAPABILIRIZKI?DURUM BUNDAN IBARET HOCAM GELDE ATANABILMEK ICIN HAYAL KUR :36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13::36_11_13:

banada bi arkadaşım demişti diğer bi arkadaşı Van'a atanmış 40 puanla, eşime söyladiğimde ise millieğitim açıklama yaptı 46 kalmış resmi açıklama demişti. Şimdi bu linki görünce inanamadım resmen kul hakkı bende 21 işaretliğim halde gelmedi sıra diyorum valla pes başımızdakiler en ala dalaverici olmuş haberimiz mi yokmuş yazıklar olsun hepsine.Nasıl olsa sıra elbet bizede gelecek.Arkadaşlar sandık zamanı hesap sorma zamanıdır tek tek yaptıklarının hesabını soralım .........................

arkadaslar kimbilir belkide 39 la bile atanan vardır ne yapabiliriz ki artik umudumuz aralık ayının sonunda ki sözlesmeli alımında bu bilgiyi vermemin sebebi burda yüksek puan alıp atanamayan arkadasları görünce sizin de bilginiz olsun istedim

arkadaşlar bilgisayarımda bi sorun var sanırım linki açamıyorum.ne olduğunu anlayamadım.ne olmuş.kısaca açıklarmısınız mrk ettim

arkadaslar kimbilir belkide 39 la bile atanan vardır ne yapabiliriz ki artik umudumuz aralık ayının sonunda ki sözlesmeli alımında bu bilgiyi vermemin sebebi burda yüksek puan alıp atanamayan arkadasları görünce sizin de bilginiz olsun istedim
paylastıgın ıcın sagol arkadasım ama keske elımızden bısey gelseydı:(

arkadaşlar ilgili konu ile ilgili dershaneye mai attım yarın direk telefon açacağım merak etmeyin bence konunun başlığında bir yanlışlık olmuştur.2009-2 ataması ve 10.000 ek okulöncesi alımı olması gereken başlığı bir arada vermişlerdir.

arkadaşlar ilgili konu ile ilgili dershaneye mai attım yarın direk telefon açacağım merak etmeyin bence konunun başlığında bir yanlışlık olmuştur.2009-2 ataması ve 10.000 ek okulöncesi alımı olması gereken başlığı bir arada vermişlerdir.

Hocam,birlikte verseler bile bu durum 10000 atamadaki son atanan kişinin puanını değiştirmez ki..Zaten ben de 44'e kadar düştüğü dedikodularını duymuştum.Demek ki doğruymuş..

Hocam,birlikte verseler bile bu durum 10000 atamadaki son atanan kişinin puanını değiştirmez ki..Zaten ben de 44'e kadar düştüğü dedikodularını duymuştum.Demek ki doğruymuş..
hocam 10,000 atamasındaki en düşük puan personel meb den yayımlandı mı resmi bir bilgi varmı elimizde

hocam ınsallah dedıgınız gıbıdır ama bende dusuk puanla mılletın atandıgını duymustum ama ınanmamıstım demekkı kendımı kandırmısım....neyse hadı yarın gorusmek uzere ıyı geceler umarım hersey guzel olurrrr:36_3_12:

konuyu buraya taşıyorum arkadaşlar diğer konuyla karışıklık olmasın diye

merhaba arkadaşlar formu her zaman takip ediyorum. okuyunca inanamadım. puan yanlış yazılmıştır belki diye iyi düşünmeye çalışıyorum kötü düşünmek istemiyorum böyle birşey doğruysa yapılan çok büyük bir haksızlık gerçi bir müfettişle sohbet ettiğimde hocam boşuna kpssye çalışıyorsunuz bilgisayar atamalarını kim yapıyor dedi. yinede kötü düşünmek istemiyorum. sırf kpssye hazırlanıyım diye özele geçmiyip ücretli kölelik yapıyorum inşallah hepimiz atanırız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri