Usta öğreticilik istanbul da kayıtlar basladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rapper_nilgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rapper_nilgun
Arkadaşlar bugün İstanbum milli eğitim müdürlüğü sayfasından okudum 15 TEMMUZDA başvurular başlıyor.Ama şartları yazmamış.herkese duyurulur.......

Başvuru şartları bu linkte arkadaşlar...
https://www.kamuhesap.com/ustaogretici/

2009-2010 Öğretim yılında Okul Öncesi Eğitimi Kadrosuz Usta Öğretici görevlendirmeleri için Yüksek Lisans,Lisans,Önlisans,Meslek Yüksek Okulu Mezunları ile Açıköğretim Fakültesi 3.ve 4.sınıf öğrencilerinin başvuruları alınacaktır. Bunların dışındaki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvurular 15 Temmuz 2009 Çarşamba günü başlayıp 31 Temmuz 2009 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.

Arkadaşlar bugün İstanbum milli eğitim müdürlüğü sayfasından okudum 15 TEMMUZDA başvurular başlıyor.Ama şartları yazmamış.herkese duyurulur.......

Başvuru şartları bu linkte arkadaşlar...
https://www.kamuhesap.com/ustaogretici/

2009-2010 Öğretim yılında Okul Öncesi Eğitimi Kadrosuz Usta Öğretici görevlendirmeleri için Yüksek Lisans,Lisans,Önlisans,Meslek Yüksek Okulu Mezunları ile Açıköğretim Fakültesi 3.ve 4.sınıf öğrencilerinin başvuruları alınacaktır. Bunların dışındaki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Başvurular 15 Temmuz 2009 Çarşamba günü başlayıp 31 Temmuz 2009 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir.
arkadasim internetten başvurabiliyormuyuz yada nasıl başvuracagım usta ögreticilige.

arkadasim internetten başvurabiliyormuyuz yada nasıl başvuracagım usta ögreticilige.

Başvuracağınız milli eğitimin sitesine girip ordan online başvuru varsa ordan başvurabilirsiniz..orası sizi yönlendiriyor.

bulamadım peki başka nasil başvurulabilir.. bu konuda hiç bir bilgim yok arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum

bulamadım peki başka nasil başvurulabilir.. bu konuda hiç bir bilgim yok arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum

hocam iki yol var.birincisi başvuracağınız mem e telefon edip ordan bilgi alabilirsiniz.ikincisi milli eğitim müdürlüklerin sitelerine girip ordan başvurunuzu yapmanızdır.kolay gelsin.

tamma simdi buldum saol yardimcı oldunuz için..

bende bugün yaptım netten ama bağlı olunan ilçe mebde onaylatmak gerekiyor..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri