Usta öğreticilik başvuruları iptal..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esinti1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esinti1
arkadaşlar yeni koymuşlar siteye bütün başvurular iptal oldu diye bu iyi bişey gibi gözüküyor Kasıma hayırlı şeyler olacak inşallah :D

Danıştay ikinci dairesinin 20/08/2009 tarih ve 2009/4055 esas nolu yürütmeyi durdurma kararına göre usta öğreticilere öğretmen görev ve sorumluluğu içinde bağımsız sınıf verilemeyeceği belirtildiğinden, 2009-2 usta öğretici başvuru ekranı kapatılmış ve yapılan başvurulular iptal edilmiştir.

İlgililere duyurulur.

bende şimdi başlık açmayı düşünüyodumm teşekkürler arkadaşım yazıyıda buraya ekledim. bekle bizi kadro biz geliyoruzzzz

açıkcası devletin son zamana bu tür şeylerle meşgul olması ..ve yeterli açıklamamaların yapılmaması komik gelior bana...çok mantıksız .. atamalarla muhatab olan biri olarakta yazık diorum...işte ülkenin eğitim kalitesi !

inşallah isim değişikliği değildir bulacakları çözüm!! öyle de olsa açıkları bu kadar fazlayken okulönceciler birlik olsa isim değişikliği falan tanımasa ve başvurmasa müthiş alım olur :)

arkadaşlar ben geçen hafta meb müdürüyle konuştum bu konu hakkında..söylediği aynen şu..
4B olmaz 4c olur.. vatandaş mağdur edilemez.. bir yolu bulunur dedi..
bence de bunlar bir kılıfını bulrlar mutlaka...

arkadaşlar şimdi başvuru yapamıyoruz öyle mi usta öğreticilik için ama sayfa açılıyo

tamam tamam pardon sayfa açılıyo ama işlem yapılmıyo hadi hayırlısı bakalım altından ne çıkacak

inşallah güzel ve hayırlı şeyler çıksın hocam bunca zamandır bekliyoruz varsın kasım olsun 2 ayda da canımız çıkmaz alıştık nasıl olsa bekleriz kasımı, yeterki başka kılıf bulmasınlar

ya arkadaşlar pozitif olalım...herşey çok güzel olacak:):) okul öncesi eğitim önemi mutlaka bir gün anlaşılacaktı o günlerde geldi işte...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

inşallah öyle olur ama işler iyice karıştı ne olacağını kestirmek çok güç artık:(

şimdi neler olur sizce arkadaşlar

bir yolunu bulur onlar kontenjanı artıracaklarını sanmıyorum..

yeter sırtımızdan geçindikleri arkadaşlar.8 yıldır usta öğreticilik yaptım.bu kadar da hak yemek olmaz.inşallah sonumuz hayır olur.herkes için dileğim bu.

umarım aynı şeyi ismini değiştirip devam ettirmezler yoksa biz daha çokkk bekleriz

bence de olumlu bakalım,
bu sene okul öncesi zorunlu yapıldı, hayliyle alım sayımız bir hayli artırıldı, herşey bir anda olmaz, ama artık bir adım atıldığını görüyoruz ve bugunku haber artı bir adım dahaydı, ben adım adım ilerleyeceğimizi düşünüyorum,
17 binlik açığı kasımda nasıl kapatırlar bilemiyorum ama dezavantajımıza olan birşey yok,
ben de diyorum ''herşey güzel olacak '' :)

bulckalr bi kılıf ya çok zor degil alışıklar kılıf bulmaya

arkadaşlar bi şey sorabilir miyim usta öğretici atamalarının iptal olduğunu tam olarak nerden duydunuz kesin mi

Bugün İstanbul İl MEB deydim arkadaşlar, evet haber kesinlikle doğru, kılıfta çoğumuzun söylediği gibi yazılacak bi "ücretli öğretmenlik" dilekçesi...
Sadece mezunlar ve üniversite son sınıflar başvurabiliomuş ücretli öğretmenliğe.

Güya bu pazartesi, yani 14 Eylül'de anasınıfları açılacaktı ama neyle, kimle açacaklar... Biz evimizde oturup görev beklicez, çocuklar okulda öğretmen. Her yıl aynı, düzensizlik düzen olmuş artık bizde...

Kasım da yeni atama yapılır bu durumda dediler, Bakalım, Hakkımızda Hayırlısı,,,

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri