Urfaya atananlar toplanalım bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rind-işeyda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rind-işeyda
Arkadaşlar ben urfa hilvan gölcük i.ö.o na atandım... çok sevinçliyim ... eşimden ayrı kalmayacağım o da urfa merkezde çalışıyordu.....sizler nerelerine atandınız hadi deyiverin gariiii

Çok sevİndİm ama ben esİmİ amasyada birakacaĞim hocam esİnİz sİvereĞİ İyİ bİlİyor mu benİm sİverek ekİncİ İÖo . Bİlgİ bulamuyorum rİca etsem

urfa akçakale yeşiltepe iöo

Bende ceylanpınar yeşiltepe ilköğretm

halefi yukarı göklü anaokulu... herkese hayırlı olur İNŞALLAH......

harran küplüce ilköğretim okulu

harran ulu ağaç ilköğretim okulu

ataması yapılan arkadaşlara başarılar dilerim.Atanamayan arkadaşlarda üzülmeyin Nekadar uğraşsak ta nasip değilse olmuyor.Ağustos atamasında şansınızı denersiniz.

benimkide urfa harran çok mutluyum sınav öncesi moral oldu.inşallah diğer arkadaşlarda atanır.

akçakalede arkadaşımda görev yapıyor. Hayırlı olsun..

nasıl bi yer acaba biraz bilgin varsa yardımcı olabilir misin malum şu anda gideceğim yer hakkında hiçbir fikrim yok netten bulmaya çalıştım ama fazla bişey çıkmadı

Ceylanpınara atanan arkadaş yok mu?

nasıl bi yer acaba biraz bilgin varsa yardımcı olabilir misin malum şu anda gideceğim yer hakkında hiçbir fikrim yok netten bulmaya çalıştım ama fazla bişey çıkmadı

akçakale urfanın suriye sınırında olan bir ilçesi.... tam sınırda... Urfa merkeze 45- 50 km yanlış hatırlamıyorsam... ayrıca elini sallasan öğretmene değiyor:) akçakalenin yerlisinden çok öğretmeni var diyebilirim:) ayrıca gittiğinde bol bol entarili erkekler göreceksin, hazır ol şok olma:) öğretmenleri tenlerinin renginden kolayca ayırt edebilirsin, çünkü yerlisi oldukça siyahi:)))

benim bildiklerim bu kadar... umarım yanlış bilgi vermemişimdir... bu arada hayırlı olsun...

akçatee zübeyde hanım anaokulu

bende ceylanpınardaki okulu bulamıyorum nasılbir yer ya...

nerede kalacağımız hakkaında bir bilgimiz yok

aynen öyle hiç bir şey yazmıyo hakkında

bende urfa siverek ergen i.ö.o. atandm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri