Unutamadığım çok güzel bir anıııı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melekyüzlü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melekyüzlü
çokk uzun zaman içinde birgün oyun salonuna öğrencilerimle iniyordum oyun salonuna girdik kapımızı kapatmadan başka sınıfın öğrencilerinden biri koşarak bana geldi ve sarıldı çocuklar birbirlerini görerek sırayla bana doğru koşmaya başladılar sayı gittikçe artıyordu ben ortada çocuklar etrafımda kocaman bir halka olduk mutluluktan uçtumm sanki... ayakta duramıyordum hem gülüyorum hemde ne yapsam diye düşünmeye başladım sonra 3 e kadar sayıyorum herkez sınıfına gidiyor diye seslendim 3 demeden karınca yavrusu gibi dağıldılar :))))

güzel düşünceniz için teşekkür ederim :)

aynını öğrencilerim bana da yapmışlardı gerçekten müthiş bir duygu :)
tabii ben sonrasında yapış yapış olduğumu farketmiştim ama olsun .. değiyor herşeye..!!

cok güzel bi duygu:)))))

benım bu senekı ögrencilerim o duyguyu bana hergun yaşatıyorlardı. biri sarıldımı diğerleride gelıyordu .bi bakıyordum tum ögrencilerim çevremde. çok guzel bir duygu ama bana hergun yaptıklarından ben artık yoruldum 1-2-3 diye sayınca yada hadi etkınlıge yada faliyete geçiyoruz herkes yerlerıne diyene kaadar sarılmayı bırakmıyorlardı.. hatta bazen dengemı kaybedıp çocuklarla birlikte yere düştüğümüz oluyordu :):):) ozman kahkahalara boguluyorlardı. bazende bilinçli olarak asılıp düşmemi sağlıyor biri arkadan gıdıklıyo falan ben kitleniyordum bazen çaresiz kaldıgım dakkalar oluyordu ama sonra tabii sınıfı toparlayıp etkınlıge devam ediyorduk bende derin bir nefes alıyordum:):):)

benım bu senekı ögrencilerim o duyguyu bana hergun yaşatıyorlardı. biri sarıldımı diğerleride gelıyordu .bi bakıyordum tum ögrencilerim çevremde. çok guzel bir duygu ama bana hergun yaptıklarından ben artık yoruldum 1-2-3 diye sayınca yada hadi etkınlıge yada faliyete geçiyoruz herkes yerlerıne diyene kaadar sarılmayı bırakmıyorlardı.. hatta bazen dengemı kaybedıp çocuklarla birlikte yere düştüğümüz oluyordu :):):) ozman kahkahalara boguluyorlardı. bazende bilinçli olarak asılıp düşmemi sağlıyor biri arkadan gıdıklıyo falan ben kitleniyordum bazen çaresiz kaldıgım dakkalar oluyordu ama sonra tabii sınıfı toparlayıp etkınlıge devam ediyorduk bende derin bir nefes alıyordum:):):)

Çok güzel bir duygu olmalı..Bu anıları okudukça öğretmen olma istediğim dahada artıyor.Allah banada nasip eder. İnşallah....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri