Umudunuzu kaybetmeyin!!!!

men dilinimi yuttu yeter ya bir cevap versinler bizler onların seçim için dagıttıkları kömürler değiliz :ggggdw:

meb dilinimi yuttu yeter ya bir cevap versinler bizler onların seçim için dagıttıkları kömürler değiliz :ggggdw:

Yahu bu ne saygısızlıktır....Memurlar.netteki yazıyı okuyunca çıldırdım direk yorum yaptım ama adamlar tınlamıyolar...Herkes sertifikaların hangı ıllerde olacagını arastırmıs kurslara bile başlamışlar.Böyle giderse bizler atanmayacagız...Bunların da kopyacılardab farkı yokki...Yolu açacaklarına kapatıyolar,devlet tabıkı de kaldırmaz ucretlı öğretmenliği...Allah onları bıldıgı gıbı yapsın...

bizi küçümseyenler bize dadı diyenler 45 puanı çok görüp atama yapılırmı diyenler ne oldu insafa mı geldilerde seminer alıp okulöncesi öğretmenliği yapacaklar yazık ya gerçekten yazık insanoğluna bak bu kadar düşük insanlar var işte bizi küçük görenler şimdi mesleğimizi almak için uğraşıyorlar yazıklar olsun hepsine mebe ve milli eğitim bakanıyım diye geçinen avukattan olma nimet hanıma

bizim asıl bu meseleyi halletmemiz lazım üniversiteler filan bu gidişe neden dur demiyolar ya pdr ciler nasıl durdurdular bişeyler yapmamız gerek

45 dediler gözleriyle yediler gözü çıkasıcalar

nette meb in maliye bakanlığından 50bin öğretmen alımı için bütçe istediği yazılarını gördüm inş dogru bir haberdir.hem de en geç mart ayına yteştirilmeye çalışılıyormuş. 50bin çok zor gibi ama hayırlısı bakalım :emot9:

nette meb in maliye bakanlığından 50bin öğretmen alımı için bütçe istediği yazılarını gördüm inş dogru bir haberdir.hem de en geç mart ayına yteştirilmeye çalışılıyormuş. 50bin çok zor gibi ama hayırlısı bakalım :emot9:
evet doğru bende onu paylaşıcaktım siz önce çıktınız :)meb topu mailyeye attı..bundan sonraki işimiz mailyeye mail atmak ben defalarca kez attım lütfen azcık DESTEK ......

Tuzağıma düşüyoruz nedir? Arkadaşlar bugune kadar şubat 30000 ataması baskısı yapıyorduk.Şubat geldi mart 50000 kampanyası başlıyor. Mart gelecek Nisan 60000 kampanyası.. Bu böyle gidecek mi? Ben martta atama olacak bilgisini alan arkadaşımızı kesinlikle yargılamıyorum muhakkak ki doğru söylüyordur. Niye yalan söylesin. Ancak bu iş böyle uzatılabilir. Maliye'ye 50000 mail atmanın yerine akime bimere Meb'lığın artık şu anki gelişmlerin ne olduğuna dair bir basın açıklaması yaptırmaya çalışmak olmalı. Bizlere kısa zamanda bilgi verilmesini sağlamaya yönelik olmalıdır. Bekle bekle nereye kadar. Sonu meçhul beklemek hayra olan bir iş değil bence. Meb'lığı çıkıp bir açıklama yapsın.Maliye'ye başvurduk şu kadar kadro için onu bekliyoruz desinler, Şubatta yada martta şu kadar atama var desinler, yada ağustosa kadar alım olmayacak desinler. İşte bugüne kadar bekledik ama hala ses seda yok. Bunun için MEB'lığını basın açıklaması yaptırmak için yollar bulmak gerek arkadaşlar...

ertanx arkadaşıma aynen katılıyorum bu gidişle şubatın martın sonu gelmeyecek...

arkadaşlar bence şubatta olmasada mutlaka bir atama olacağına inanıyorum.mart,nisan,mayıs???????????????bunca mağdur öğretmen tepkisine kayıtsız kalınmayacak,kalınmamalıda..bizi yoran sadece belirsizlik...çıkıpta bi açıklama yapmamaları.sınavdan bir gün önce atama yapanlar,seçimden bir gün öncede yapar.bekleyip görücezz artık,atama olacak ama nezamaaaaaaaaaaaaaan?allahtan ,herkese sabır vermesini.mebinde çıkıp bir açıklama yapmasını diliyorum...

arkadaşlar bencede bu dönem bitmeden atama yaparlar, seçim olmasaydı zor bir ihtimaldi ama seçim var içinizi ferah tutun, rabbim kalbinizdeki bütün duaları kabul etsin :)

Benim hiç umdum kalmadıı:((((

:504xn:artık can çekişiyorum

:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:
Ataması yapılmayan öğretmenlerin büyük bir bunalım içinde, 21 tane genç öğretmen intihar etti. Buyurun size, dünyanın her yerinde insan topluluklarının en muhterem ve en fedakâr unsurları olan öğretmenlerin hâli. Bu muhteşem eserinizle övünebilirsiniz. Öğretmen dediğiniz nedir ki? Biri ölür, bini gelir; öyle değil mi?”

Yahu bu ne saygısızlıktır....Memurlar.netteki yazıyı okuyunca çıldırdım direk yorum yaptım ama adamlar tınlamıyolar...Herkes sertifikaların hangı ıllerde olacagını arastırmıs kurslara bile başlamışlar.Böyle giderse bizler atanmayacagız...Bunların da kopyacılardab farkı yokki...Yolu :congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:emot94:açacaklarına kapatıyolar,devlet tabıkı de kaldırmaz ucretlı öğretmenliği...Allah onları bıldıgı gıbı yapsın...

BU GÜN EK ALIM İÇİN NE YAPTIN:emot94:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri