Ücretlİnnİ baŞvurulari baŞlamiŞ arkadaŞlr.....................

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan trend2309
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@trend2309
:36_11_13:arkadaŞalr ben elaziĞdayim ve bugÜn burda okulÖncesİeĞİtİmle İlgİlİ Ücretlİ ÖĞretmen baŞvurulari baŞlamiŞ..meb İn yaptiĞi ne anlama gelİyor yorumlariniz beklİyorum.Ücretlİye atamaalrdan Önce baŞvuru toplayip kontenjan kismakmi nİyetlerİ acaba????????ne hesaplari var bunlarin...

üçretli sayısına bakacak çok olursa atama yapmayacak ucuza çalışan varken böyle yapması doğal onun için ücretli çalışmayacağız

ark lar ucretlı calsıp onunuzu kapamıs olacaksınız ıhtıyacları var bıze calısmaın sozlesmelı alım fazla olsun

Ücretli öğretmenliğe biz lisans mezunları gitmesek gidecek aöf okuyan yada 2 yıllık önlisanslılar olucaktır bunu nasıl halledicez sonuçta onlarda açıkları kapatabiliyolar kiii....

arkadaşlar bu verilen sayıdan fazla sözleşmeli alım olur mu ki ? Bakan boşalan yerler kadar söz atama yapıcaz demedimi nasıl fazla sayıda söz atama yapacak ki....

Ofo fo yaktin bİzİ nİmet abal normalde nİmat ablalar hep İyİ anilir ama bu bİzİ yakti :)

arkadaşlar bu verilen sayıdan fazla sözleşmeli alım olur mu ki ? Bakan boşalan yerler kadar söz atama yapıcaz demedimi nasıl fazla sayıda söz atama yapacak ki....

haziran kadroluda sınıf 2000 küsürken sözleşmeli temmuz atamasında sınıf 3000 oldu demek olabiliyormuş

arkadaşlar ben meb ve akime mail attım lütfen bana destek verin çok zamanınızı almıyor yarın keşke dememek adına bir kaç dakikanızı ayırın yoksa atanmak hayal bize

arkadşaım mail örneklerin yayınlayın bizde elimizdengeleni yapalım hadi yarın görüşüzü herkes eiyiygeceler. umutları tüketmeyelim...

ben 5 senedir ücretli öğretmenliik yapıyorum. yeter artık çok kullanıldım. belki önümüzdeki sene atanırım diye diye beş yıl oldu atanamadım.
bu sene kesinlikle ücretli öğretmenlik yapmıcam. benim gibi çalışkan geleceğe faydalı bi öğretmeni kaybettikleri için onlar üzülsün...

hocam alınan sayıdan ihtiyaçtan ve bu ihtiyacın ücretlilerle kapatılmasından nimet çubukçunun geçenlerde yaptığı açıklamasından söz ve bizleri madur etmemelerinden sözettim sadece doğaçlama

lütfen sizde başvurmayınki bize mecbur kalsınlar...............

yalvarıyorum size arkadaşlarım geçen senede birlik olduk sonu güzel oldu çok değil bir kaç dakikkanızı alıyor hatta ulaşabileceğimiz tlf varsa yazın arayalım sakin olmak zamanı değil gerçekten çok zor ve kötü günler bekliyor sessiz kalırsak bizi

arkadaşlar biz başvurmayız ama 2 yıllıklar hemen zıplıyor artı mezun olabilecek durumdakiler.geçen yıl ben atanana kadar görev almıycam diye dilekçe verdim adam bana yapmazsan yerine hemen alırız ücretli çalışmak isteyen çok dedi vede 50 okul 2 günde doldu.ne yapabiliriz ki?

ah ah yine atanmak hayal oldu yaktın bizi nimet abla yaw birde hayır duası al neolur sanki mübarek ramazanda:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri