Ücretli çalıştığımız yıllar kadroya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nimet19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nimet19
arkadaşlar usta öğreticilik yaptığımız yılların hizmet puanını kadroya geçince hesaplatabiliyor muyuz... bir kaç yıl usta öğreticilik yapmıştım 3 yıldır kadrolu çalışıyorum bazı arkadaşlar usta öğreticilik yaptıkları hizmet puanlarını hesaplatmış bilgisi olan var mı?

Hocam söylediğiniz doğrudur.Ben de ücretli çalıştığım yıllara ait hizmet puanını saydırdım.Yanlış hatırlamıyosam önce şuan çalıştığım okula dilekçe yazdım hizmet birleştirmesi istedim.Sonrasını memur halletmişti galiba üst yazı yazıldı ve diğer okulla irtibata geçildi bir de sgk ya yazı yazıldı.Ayrıntılı bilgiyi okul idaresi size verir.Ama kesinlikle o puanı alıyosunuz.Bazı memler ve idare bu konuyu önemsemiyor.Siz peşini bırakmayın 1 puan bile çok önemli olabiliyor.Kolay gelsin...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM...ama benim müdürüm olmuyor dedi...neler yapmam gerekir?

hocam birde hangi ilde yaptırdınız?

arkadaşlar bende bşey sorcam. sözleşmeli çalıştıktan sonra kadroya geçersek eş durumu için sözleşmeli çalıştığımız zamanki puanlarımız da sayılıyo mu yoksa her şey sil baştan mı?? bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

arkadaşlar yardım:(

evet arkadaşlar konyada yaptıran arkadaşlar var..

dilekçe ile başvuruyorsunuz okula yada meb
ssk dökümü geçmiş dönemde çalıştığınıza dair belge

hocam evet kadroya geçtiğizde görevler sayılıyormuş.Bende sordum bu konuyu kesınlıkle sayılıyor.

mrhba hocam puanlarınız tabiki sayılır.Ben önce ücretli çalıştım sonra sözleşmeli atandım.Şu an da kadroluyum.Zaten bu puanın takibini ilsisde kendi sayfanızda görebilir ve ay ay eklenen puanın eğer farklı okullarda önceden sözleşmeli çalışmışsanız o okulların da verdiği puanı görebilirsiniz.

arkadaşlar bir sorum olacak ;sözleşmeli1 yıl çalışıp kadroya geçince eş durumundan tayin istemek için son atandığımız ilde 1 yıl daha görev yapmamız gerekiyormu?? herşeye silbaştan başayıp +1 yıl daha o ildemi kalacağız?? yoksa hzmet puanı yeterse hemen gelinebiliyormu??

melike hocam 1 yıl daha kalmanız gerekiyor malesef:(( bjk hocam ayrıca ilsisten sadece ben kadrolu olduğum puanları görebiliyorum, ücretli çalıştığım yılların puanları ilsite yer almıyor...

ücretlilerin ilsiste kaydı olmuyor diye biliyorum....

Nimet 19 hocam selamlar.Ben dilekçe verip hizmet birleştirmesi yaptırdım.Bu sebeple ücretli çalıştığım okulları ve buralardan kaç puan aldığımı sayfamda görebiliyorum.Aksi takdirde göremezsiniz.

anladım, teşekkür ederim hocam...çalıştığınız okullardan tek tek belge mi almamız gerekiyor, çalıştığımıza dair?

melike hocam 1 yıl daha kalmanız gerekiyor malesef:(( bjk hocam ayrıca ilsisten sadece ben kadrolu olduğum puanları görebiliyorum, ücretli çalıştığım yılların puanları ilsite yer almıyor...

teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için

hocam sözleşmelideki puanımın sayılması için idareye başvurdum ben de1 yıl 3 ay sözleşmeli çalıştım. 1buçuk aydır kadroluyum. Adaylığım kalktıktan sonra hizmet birleştirme için başvurabileceğimi söylediler. sözleşmelide geçen süre emeklilik süremize ekleniyor ve puanımızı kullanabiliyoruz.

ücrtli öğretmenlik yapanlar kadroya geçtikten sonra hizmet birleştrmesi yapıyorlarmış arkadaşım yaptı. fakat birşe duydum istifa edenlerin hizmet puanların geçerli olmuyormuş ben 2 kez istifa edip başka okula geçiş yapmıştım şimdi ben ekletemeyecekmiyim ??? başka bir arkadaşımda bir dönemi tamamlamak gerekiyor yoksa hiç puan gelmiyor dedi bilginiz varsa bu konuda yardımcı olurmusnuz

ben de okulların kapanmasına 2 ay kala istifa etmiştim yanim puan alamıyor muymuşuz istifa ettiğimiz için??

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri