Tvlerdeki program saatleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semaayna24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@semaayna24
merhaba arkadaşlar.şu aralar program saatlerine kafayı takmış durumdayım.sabahları hangi kanalı açsam bir kadın programı.ve o programlarda garip konular ve insanlar.çocukların en çok tv izlediği bu saatlerde aile içi şiddet,aldatma,dolandırıcılık,maddi bağımlılık gibi küçük yaştaki çocukların zihnini bulandırıp,olumsuz etkileyecek konular ve konuklar ,yok artık pes dedirtecek olaylar ve reyting uğruna bu konuları günlerce ballandıra ballandıra işleyen ve o olayları yaşayan insanların gözyaşlarından para kazanan sunucular.canım ülkemin canım çocukları.size öyle çok üzülüyorumki.biz yetişkinler ne kadar dikkatsiziz bu konularda.lütfen arkadaşlar!anne ve öğretmen olarak bize öyle çok iş düşüyorki.

Maalesef arkadaşım bende çok üzülüyorum ve kızıyorum bu tv programlarına. Kalite seviye sıfır reyting diye diye öyle gidiyor işte:(

GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNDİN ARKDAŞIM..ama kaç insan dikkat ediyor ki..herkes şikayetçi ama yinede bakıyo...çocuklarımızda..böyle büyüyo işte..ebeveynler çok dikkatli davranmalı ... ben veli toplantılarında velilerimle aile içi oturmalarda yakınlarımla arkadaş tplantılarında arkadaşlarla..hep konuşuyorumm..herkesin söylediği tek şey..napalım başka bişey yok canımız sıkılıyo..

evet arkadaşlar kesinlikle sizlerle hemfikirim.ülkemizin aile geleneği adete bilinçli bir şekilde yozlaştırılıyor.ilgililerin bir an önce bu duygu sömürü içerikli kadın programlarını kaldırmaları gerekir bence.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri