Bilen var mı arkadaşlarrrr?Bi yerlerden sayı duyan var mı?
hocam 4500 mezun veriyormuş her yıl o.öbenim çevremde tek ben kaldım atanamayan değilde mezunlar korkutuyor beni
hepsi demiyorum zaten ama 47li puanların önüne geçecek çokk kişi çıkar.. kpss konuları össye çok yakın..Onların bilgisi daha taze olduğu için bi adım öndeler..hocam kaç kişi zehir gibi kpss puanı çıkarabilir ki hepsimi yapmayın allah aşkına
hocam bu yıl en az 7000 söz ediliyor taş çatlasa atanmamış ve yeni mezunlarla birlikte 9000 anca olur bence bu sene de 50 altına düşer puanlar moralinizi bozmalarına izin vermeyin tercih yapakende bunlarıda düşününo da var tabi haklısın,çoğu mezun olamayacak durumda olanlarda vardır,alttan dersi kalan..ben kesinlikle ümitsiz değilim,kendime güveniyorum,inşallah iyi şeyler olacak..
hocam moraliniz bozmayın bu yıl herkes atanacak zorunlu il sayısı çoğaldıhepsi demiyorum zaten ama 47li puanların önüne geçecek çokk kişi çıkar.. kpss konuları össye çok yakın..Onların bilgisi daha taze olduğu için bi adım öndeler..
neden tecih yapmıyorsunuz hocamsağol arkadaşım moralim gayet yerinde,kaç kişi olursa olsun vız gelir bize..ben tercih yapamıyorum,sınavı bekliyorum.
bence de neden tercih yapmıyosunuz?sağol arkadaşım moralim gayet yerinde,kaç kişi olursa olsun vız gelir bize..ben tercih yapamıyorum,sınavı bekliyorum.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!