Türkiyede kaynaştırma eğitimi hakkında bilgisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seddaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@seddaa
arkadaşlar türkiyede kaynaştırma eğitimi nasıl oluyor nerelerde fazla az istatislikler falan bunlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun 4.sınıftayım ve sunumum var internettende mağlumunuz ne yazsak başka bişey çıkıyor bi türlü bişey bulamadık anlayacağınız eğer bi kitap adı ya da elinizde bulunan ve bu konuyu anlatan uzun bir litaretür yazısı varsa rica ederim çok sevaba girersiniz :36_3_12:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR seddaa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR seddaa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

arkadaş sağolasında ben çanakkaledeyim bu kitaplara burdan ulaşamam eğer internette özetleri falan var ve biliyosan çok sevinirim tekrar sağol

açıköğretim kitaplarını kütüphanelerden ve eski kitap satan yerlerden bulabilirsin.

açıköğretim kitaplarını kitap satan yerlerden değil anadolu universitesinden talep edebilirsin.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri