Türkçe öğrtmnliği tutuyodu ama okul öncesi yazdım sizce iyi bir tercih yapmış mıyım??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmtakf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mhmtakf
şahsi olarak düşündüğüm zaman Türkçe ve okul öncesi arasında tercih yapacak olsaydım okul öncesini tercih ederdim. iyi yapmışmıyım derken bunu zaman ve sizin beklentileriniz cevaplayacaktır bu hedef ve isteklede ilgili birşey gönlünüzce olur umarım...

teşekkür ederim yorumlarınız için

sabırlı ve gereğinden fazla özverili bir insansanız bir de çocukları seviyorsanız doğru yerdesiniz.

ben öss tercihini yaparken sorsaydın bu soruyu Türkçe öğretmenliği derdim ama şimdi okul öncesi bölümünden mezun oldum ve hiç düşünmeden diyorum ki çok iyi bir tercih yapmışsın. hele de çocukları seviyorsan hayatının en iyi kararını almışsın. bunu mezun olunca emin ol daha iyi anlayacaksın. hatta mezun olmana gerek yok , her olumsuz şeye rağmen stajda bile doğru karar olduğunu anlayacaksın. hayırlı olsun

Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olur inşallah.Henüz Türkiye nin pekçok yerlerinde okul öncesi eğitimi anlaşılmış ve oturuşmuş değil.okul öncesi öğretmenliği insan yaşamında bir tıp eğitimi almış doktor kadar önemli.Çünkü eğitim vereceğiniz çocuk grubunun kişilik gelişiminin yüzde sekseni bu dönemde atılıyor.O meleklerin sağlıklı birey olmalarında sorumlluluğumuz çok fazla.Ben 22 yıllık öğretmenim iyi bir öğretmen olmaya çalıştım.Fakat siz işinizi yaparken kimse sizin özverilerinizi düşünmüyor.Bakanlık yeni sorumluluklar yüklüyor halinizi sormuyor.Okul müdürleri işimizi bilmiyor gereken önemi vermiyor .Öğrenci gelsin okul kasası dolsun.Yardımcı çoğu okullarda yok.:Hem çocuk bakacaksın hem sınıfını paspaslayacaksın hem hamallık yapacaksın hem cebindenden harcayacaksın çocukların can güvenliğini koruyacaksın. sicil amiri diye müdürünün baskı ve emirlerine katlanacaksın. Üstüne üstlük müfettişler yarım yamalak seminer bilgileriyle teftişe gelip haksız yere eleştireceklerdir.Belki çok olumsuz yazdım ama maalesef gerçekler böyle .Dilerim
sağlık durumunuz iyidir.

hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH!!!

bencede en ıyısını yapmısssın

yaptıysan artık sormana gerek yok :))
ikiside güzel bölüm.Çocukları seviyorsan okulöncesi seçmekle pişman olmazsın ;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri