Turgutlu'da Görev Yapıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elhana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elhana
turgutlu rotary ilköğretim okulunda görev yapan bir ana sınıfı öğretmeniyim 13 öğrencim var vede sınıfım çok küçük şartlar doğuyu aratmıyor denecek kadar kötü:10:

selam sözleşmeli çalışıyosunuz dimi.ben de saruhanlıda sözleşmeli çalışıyorum.Bundan sonraki tercıhım turgutlu rotary'di.şartlar çok mu kotu?kolay gelsin

aramıza hoş geldiniz...

Canım arkadaşım canını sıkma zor olsada güzel ve bir o kadar şirinliklerle dolu minik fidanların yanındasın ya üzülme
Seni aramızda görmek çook güzel hoşgeldin.Sorunlar olmasa hayattan nasıl zevk alıcaktık değilmi?....

aramıza hoşgeldiniz öğretmenim...

slm sıkma canını benimde şartlarıma iyi denemez imkanlar sınırlı kasabada görev yapıyorum ile çok uzak NEVŞEHİR-KOZAKLI-KANLICA

aramıza hoşgeldiniz

öncelikle hoşbulduk tesadüfen buldum bu siteyi ama çok beğendim evet sözleşmeli olarak çalışıyorum şartlar baya kötü turgutlunun en kötü yerinde bulunuyo okul varoş mahallede olduğundan dolayı imkanlar çok kısıtlı sınıfım çok küçük sınıfımda hem öğretmen hem hzimetliyim yani sınıfın temziliğinden de ben sorumluyum veliler cahil olunca onlarlada uğraşmak biraz zor oluyo. öğretmenliğe yeni başladım şu dört ayda dört yaş yaşlandım desem yeridir ama yinede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Evet arkadaşım okulun bulunduğu yeri biliyorum.Kötü gerçekten..Kolay gelsin size iyi çalışmalar

Aramıza hoşgeldiniz.Kolay gelsin.

aramıza hogeldiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri