Törene katılmadım diye soruşturma açıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rabiya
okulların açıldığı ilk gün yapılan ilköğretim haftası açılış törenine katılmadım. müdürüm soruşturma açtı törene neden katılmadın diye daha önce çalıştığım okullarda katılmıyorduk öğrencilerimizle ilgileniyorduk malum okulun ilk günü bizde çok önemlidir. bu konuda beni destekleyecek yasal bir durum varmı lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin. şimdiden teşekkürler.

rabiyacım çok üzüldüm ama arkadaşların dediği gibi müdür bu durumda insiyatifli davranabilirde bu şeklide soruşturma açabilirde bence de durumu ona açıklayın eski okulunuzu ve katılmadığınızı ve öğrencilerinizi o zaman yalnız bırakamayacağınızı izah edip yapıcı konuşun belki insiyetif gösterebilir bu tip durumlarda müdürleri de haklı görün emsal gösterip aslında herkese gözdağı vermek istemişte olabilir bence konuşun tekrar allah yardımcınız olsun arkadaşım

arkadaşlar şunu bende yeri gelmişken bi sorayım. okul öncesi öğretmeni de okulda yapılan tüm etkinliklere katılmak zorundad değil mi? toplantılara,müdürün verdiği görev ve sorumluluklara vb. bana hep ya senin yönetmeliğin ayrı sınıfın ayrı toplantıda senle ilgili bi konu yok vs niye katılıyosun katılmana gerek yokki gibilerinden ee bende müdüre sordum katılsan iyi olur diyor dediğimde ee ona sorarsan tabi katıl der vs. ee sormadan katılmamazlık etsem daha kötü olmucak mı müdür tarfından belki uyarılıcam.
yaa bir de usta öğretici olunca sanırım daha ayrı bi düşünce oluyor. bunları düşünen bazı diğer branşlardan arakadaşlar tabi herkes aynı değil

valla bu durum müdürlerin insiyatifinde yönetmelikte okulun tüm genel etkinliklerine katılır diye yazıyor ama bazı arkadaşlarımın müdürleri istiklal marşına katılmana gerek yok diyor. bazı okullarda da bayrak törenine katılmazsan nöbet defterine yazıyorlar. bizim branşın öğretmenleri çok farklı uygulamalarla karşılaşıyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri