Tombala

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan evren_feride
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@evren_feride
arkadaşlar bana tombala örnekleri gerekli, bir tane örnek buldum ama başka varsa gönderirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler:ggggdw:

çok teşekkürler hocam, ellerinize sağlık, bunlar çok işime yarayacak.

teşekkürler

oooouuuff lütfenn tombala örneği yok muuuu :(((

resimli tombala örneği lazım yardımcı olursanız sevinirim

yapılışının detaylarını yazar mısınız nasıl yapabilirim? rakamların yazılış düzenleri önemli midir? şekilleri önemli midir? ayrıca tombala kartlarının sayısı önemli midir? bunun gibi. Detaylara değinirseniz çok sevinirm ancak lütfen çok detaylı yazın bidee bir tane tombala örneği resmi, gerçekten çok iyi olur şimdiden ilginiz, hızınız, ayrıntılı yazışınız ve dikkate aldığınız için teşekkür ederim. :21:

LÜTFEN ÇABUK CEVAP YAZARSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM HATTA BUGÜN BİLE YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR.... bana acilen tombalanın yapılışının detaylarını yazar mısınız nasıl yapabilirim? rakamların yazılış düzenleri önemli midir? şekilleri önemli midir? ayrıca tombala kartlarının sayısı önemli midir? bunun gibi. Detaylara değinirseniz çok sevinirm ancak lütfen çok detaylı yazın bidee bir tane tombala örneği resmi, gerçekten çok iyi olur şimdiden ilginiz, hızınız, ayrıntılı yazışınız ve dikkate aldığınız için teşekkür ederim. :21:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri