TOKAT'ta çalışan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muallim60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muallim60
Merhabalar daha öncede sormuştum fakat sayfayı bulamadım.
Tokat'taki rehabilitasyon merkezlerinde çalışan arkadaşlara sorum olacak aranızda varmıı

evet tokatta çalışan var:) buyrun hangi konuda soru sorucaksınız

ben buhafta bir rehabilitasyon merkezi ile görüştüm çalışma saatleri hafta içi 9-6 arası haftasonu cumartesi 9 dan 3 e kadar pazar tatil ve 800 ytl teklif ettiler buarada ben mezunum okulöncesi eğitimden 6 yılda devlet okullarında ustaöğreticilik yaptım.ücret normalmi sence sanki kullanıyorlar gibi geldi bana..ilçelerde bile bu ücret daha fazla..tamam belki herşey para değil ama insan emeğinin karşılığınıda almak ister dimi...ben aslında daha önce rehabilitasyon merkezinde çalışmadım acaba çalışma sistemi ağırmı..memnun olan arkadaşlarım var gerçi ama genede bilemiyorum

Yer Tokat DeĞİlde Neresi Olursa Olsun Az 800 E Bu İŞ Yapilmaz Maddi Doyumda Şart Hayir Ücret Önemli DeĞİl Diyenlerin Halini GÖrÜyoruz KaÇ Ay Dayanabiliyorlar Kesinlikle Kabul Etmeyin

sağol buket sen özelde çalışıyordun dimi yanlışmı hatırlıyorum

evet ben özeldeyım

merhaba muallim60. ben tokatlıyım ama antalyada çalışıyorum. turhaldan bir arkadaşıma 1.100 ile başlamayı teklif etmişler. bencede 800 e kabul etme.

Arkadsim Yapma O Paraya Sakin Bu Isi Evet Insanlik Onemli Ama Inan Bana O Kurumlarda Bu

Iyi Niyetini Hak Etmiyo

kabul etmedim arkadaşlar başka kurumlara bakacağım....ilçelerde bile daha fazlaymış ücret

arkadaslar banada bugun bır ozel egıtım merkzınden 750 ytl teklıf ettıler sız 800e bıle kabl etme demssınız ozaman 750 ye hc kabl etmemem lazm galıba ama ılk baslaynlar ıcın bole olması gerekıyomus falan dedıler sızce ücret ne kadar olmalı en az bu konuda fıkrı olan varsa benı aydınlatsın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri