Tiyatroyla ilgilenenler

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gonca gürbüz
Konuyu nereye açacağımı bilemedim.En uygun yer burası galiba!
Arkadaşlar tiyatronun nasıl bir önemi olduğunu hepimiz biliyoruz.Peki bu işin emektarlarının ne zorlukta çalıştığını biliyor musunuz???
Gerçek emektarlara her zaman çok büyük saygı duyarım.Elimden geldiğincede destek olurum.En son gittiğim sinir sistemi isimli oyunu çok beğendim.

kurallar gereği başka sitenin reklamını vermek yasaktır..teşekkürler

evet ben de çocuk tiyatrosunu ve tiyatroyu çok seviyorum 3yıl çocuk tiyatrosunda oyunculuk yaptım.4yıldır konservatuar sınavlarna giriyorum fakat son aşamalarda eleniyorum..
sanıyorum okul öncesi öğretmenlerinin çocuk tiyatrosu denilince ne anladıklarını sormak gerekli..
sadece o esnada zaman geçirip öocukların eğlenmesimi-güldük eğlendik bitti işte-yoksa bunun yanında çocuklara eğitimle birlikte sanatı da mı anlatmak olmalı.
ben bir çocuk tiyatrosu oyuncusu olarak ki ankara da bu işi en iyi yapan çok az yer vardır ki ben bunlardan biriyle çalıştım..çok anaokuluna gittim oyun oynadık ve bizim duyduklarımıza inanamazsınız..sonra öğretmenlik yaptığım yere gelen gruplara baktığımda içler acısı öğretmenler daha felekat..yaaaaaa aslında bu konu o kadar geniş ve önemli ki.çok dikkat edilmeli.

evet ben de çocuk tiyatrosunu ve tiyatroyu çok seviyorum 3yıl çocuk tiyatrosunda oyunculuk yaptım.4yıldır konservatuar sınavlarna giriyorum fakat son aşamalarda eleniyorum..
sanıyorum okul öncesi öğretmenlerinin çocuk tiyatrosu denilince ne anladıklarını sormak gerekli..
sadece o esnada zaman geçirip öocukların eğlenmesimi-güldük eğlendik bitti işte-yoksa bunun yanında çocuklara eğitimle birlikte sanatı da mı anlatmak olmalı.
ben bir çocuk tiyatrosu oyuncusu olarak ki ankara da bu işi en iyi yapan çok az yer vardır ki ben bunlardan biriyle çalıştım..çok anaokuluna gittim oyun oynadık ve bizim duyduklarımıza inanamazsınız..sonra öğretmenlik yaptığım yere gelen gruplara baktığımda içler acısı öğretmenler daha felekat..yaaaaaa aslında bu konu o kadar geniş ve önemli ki.çok dikkat edilmeli.

haklısınız hocam....bende amatör bir tiyatro oyuncusu, 2 oyunda baş oyuncu olarak oynadım...dediğiniz gibi çocuk tiyatrosu geçmişi olarakta türkiyede yeni,herşey yine bizim görevimiz tiyatro sevginisi yetişen nesli aşılıycaz...ve tüm öğretmenlerin drama vaya tiyatro dersini uygulamalı almasından yanayım...

kesinlikle her öğretmenin drama eğitimi alması gerekli önce biz bu bilince sahip olacağız..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri