Tık dedi kapı kaynanam geldi çocuk şarkısını arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sezenay
SELAM
Arkadaşlar ben 'tık dedi kapı kaynanam geldi.' şarkısını arıyorum. Televiztonda duydum çok güzel müzikli ronttu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum herkese.

SELAM
Arkadaşlar ben 'tık dedi kapı kaynanam geldi' şarkısını arıyorum. Televizyonda dinledim çok güzel müzikli ront yapmışlardı. Ben bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Hocam ilginize çok teşekkür ederim ama müziği varsa çok sevinirim

evet bende aradıma ma bulamadım bilen varsa muziğini atsın

Lütfeeeen hadi arkadaşlar ne olur, çok makbule geçecek, hadi müzikli varsa gönderin

değişik bir şarkıymış..
merak ettim doğrusu...

Hocam müziği var mı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim, bulmam lazım. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Lütfeeeen

ben de çok merak ettim müziğini

ArkadaŞlar bu mÜzİk ben de var ama eklemeyİ bİlmİyorum.bİr deneyeyİm ben de 23 nİsanda bunu kullnicam.hareketerİnİ nasil yaptiracaksiniz.

3 yıldır bu şarkıyı anneler gününde kullanıyorum hareketlerini yaptırıyorum...annelerin çok hoşuna gidiyor...tabi müzikte hareketli olunca çok eğlenceli oluyor..tavsiye ederim kullanın mutlaka...

Süpeeeeeeeer teşekkürler valla siz muhteşemsiniz ne diyeyim. Bu şarkıyı yükleyen arkadaşa sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Arkadaşlar bu şarkıyı kim söylüyor bilen varsa yazabilir mi acaba

Çok teşekkürederiz hocam aslı varsa yükleyebilirmisiniz acaba

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri