THU yu PAYLAŞIRMISINIZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülüzar26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülüzar26
Arkadaşlar topluma hizmetle ilgili dosyalarınızı paylaşırmısınız örnek amaçlı. Bu sene uygulama yapacak arkadaşlar lütfen. Planlama uygulama haftası 2 hafta olarak veriliyor iki hafta portala ne yapacağız. Ve biz iki hafta ne yapacağız ayrı etkinlikmi yoksa bir etkinliğin devamı. Yardımmm

2. hafta yani araşatırma inceleme haftasında ilk etkinligini alıyorsunne yapacagını araştırıyorsun bişey yüklemiyorsun.3. hafta araştırma inceleme haftasında yani bu hafta 3. hafta oluyor burda araştırma raporunu yazıp portala yüklüyorsun.4. hafta aldıgın ilk etkinligin planını yazıp yüklüyorsun.5. hafta ise etkinliginin planını uyguluyorsun okulda portala yükleme yok.6. hafta yani ilk aldıgımız etkinliğin bittigi hafta uygulama degerlendirme haftasında degerlendirme raporunu yazıp portala yüklüyorsun böylece ilk etkinlik bitmiş oluyor. inş anlatabilmişimdir karışıklık yapmamışımdır. arkadaşlar eksigim varsa bilen düzeltebilir.ben böyle yapıyorum.

teşekkür ederim canım. evet bir konuda aydınladım. 5. hafta portala yükleme yok.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri