Tercihler nasl gidiyo arkadaşlar. başarı sıranızı ve tercih ettiginiz şhrleri yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melike92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melike92
tercihler nasılllll

benim başarı sıralamam 25 binlerde daha tercih yapamadım aöf mi istiyorum vede hala düşünüyorum bakalım hayırlısı arkadaşlar hepimizin istediği olur inşallah

inş ama aöf gelir size normal bile şansınız var....

evet dersanedeki hocalarda örgün yazmamı istiyor sona aöf yazmamı istiyolar ama benim gönlüm aöf den yana olduğu için bu zamana kadar bekledim hala fikir almaya çalışıyorum bakalım hayırlısı ne olacak bilmiyorum inşallah kazanırız Rabbim nasip eder hepimize :)

inş. canım ama bencede örgün yaz ya =) çünkü aöf e bitek kız meslek liseleri giriyo ama örgün genel ne kadar meslek lisesi girse örgüne aöfün puanı okadar düşer =))) tabi siz bilirsiniz ama örgünede şansınız var

ben zaten kız meslek liseliyim o yüzden aöf mi istiyorum bakalım son 2 gün tercih için hadi hayırlısı bakalım

arkadaşlar benim ygs 4 puanım 374.332 başarı sırası 34168 ygs 5 puanım 366.006 başarı sırası 25146 ygs 6 puanım 338.487 başarı sırası 40435 aöf okul öncesi öğretmenliği istiyorum gelirmi bilgisi olan cevap yazarsa çok sevinirim​

arkadaşlar benim ygs 4 puanım 374.332 başarı sırası 34168 ygs 5 puanım 366.006 başarı sırası 25146 ygs 6 puanım 338.487 başarı sırası 40435 aöf okul öncesi öğretmenliği istiyorum gelirmi bilgisi olan cevap yazarsa çok sevinirim​

canım bizim puanlarımız birbirine çok yakın bende 25 binlerdeyim bakalım hayırlısı umud ediyorum Rabbim nasip ederse inşallah gelir gibi gözüküyor çünki geçen sene 30 binlerde kapatmış bekliyeceğiz inşallah hepimizin gönlüne göre olur

canım bizim puanlarımız birbirine çok yakın bende 25 binlerdeyim bakalım hayırlısı umud ediyorum Rabbim nasip ederse inşallah gelir gibi gözüküyor çünki geçen sene 30 binlerde kapatmış bekliyeceğiz inşallah hepimizin gönlüne göre olur

umarım arkadaşım inşallah Allah gönlümüze göre versin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri