Tercih yapabilen varmı varsa cevap

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ekuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ekuru
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kaydedemedim tercihlerimi sizde mi aynı durumdasınız?

hocam bende aynı şekilde doldurmadığım yer mi var diye kaç kere kontrol ettim ilk gün diye mi böyle diycem ama saçmalık iyice herşey mi böyle ters gider?
cumartesi günü açık oluyo mu onay büroları bir bilginiz var mı?

arkadaslar neden acele ediosunuz tercihlerde 1 hafta süremiz var araştırmayacakmısınz

ammman takmayın her zamanki gibi sitemçökmüştür ek süre verirler sonra verdikleri tarihten iki gün sonra sonuçlar açıklanır vee ben yine öğrenilmiş çaresizliğimle başbaşa kalır '' tercihleriniz içinde bir yere atanamadınız'' diye yanıp sönen yazıyı görürüm =((

hocam bende aynı şekilde doldurmadığım yer mi var diye kaç kere kontrol ettim ilk gün diye mi böyle diycem ama saçmalık iyice herşey mi böyle ters gider?
cumartesi günü açık oluyo mu onay büroları bir bilginiz var mı?
ben de defalarca denedim ama olmuyo kaydetmiyo

zerdaa, beni hatırladın mı, 'Anlık' ta konuşmuştukl... Zerdaa şimdi bu alım ne alımı? Sözleşmeli mi? Kılavuzu falan hangi siteden bakmam gerek? Teşekkürler...

ben bu sabah tercihimi yapabildim ve onaylattım hala mı sorun var?

Tercihlerimi yaptım ve bugün onaylattım. 26'yı işaretlemediğim ve genelde puanı yüksek olanların yazacaklarını tahmin ettiği yerleri yazdığım için 10 dakikada tercihleri pc'de yapıp milli eğitimde de 2 dakikada onaylattım.Beklemiyorum bir yer geleceğini ama tercih yapıp atanacak arkadaşlar, şimdiden hayırlı olsun:) Kısa zamanda da dersaneye yazılamam gerekiyor......

bugün işlemlerimi kaydettim.Ama onaylatmaya gittiğimde modüler sistem çalışmıyo dediler ve onaylatamadan dönmek zorunda kaldım.Acaba istanbulda olupta onaylatan varmı acaba*

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri