fb liseli bu sene sınav soruları daha kolay olcakmış..üni.ler haketmeyenlerle dolacağı içinmiş...valla ben duyduklarımı söylüyorum..banada herkes bu senede gir diyorlar ama tercih yaptıktan sonra 50 puan düşüyo ondan denemeyeceğim bide ben kendimce bi tespit yaptım 3 sene evvelde dersaneye gidip girmiştim sınava kazandım ama çok iyi bi puan değildi...çünkü hazırlandığım için çok heyecan yapmıştım...bu sene hazırlıksız beklentisiz girdim ama kazandım...sakın heyecan yapma ama demeklede olmuyo bilirim...
insallah ya zor hem staj hem dersane hemde okul hepsini bi arada nasıl yürütücem bilmiyorum walla o gün heyecandan naparım bilmiyorum sonucta o bnm hayatımı etkiliycek ben böyle düşünüyorum o gün nolur hiç bir fikrim yok..altu şunu yazdı:fb liseli bu sene sınav soruları daha kolay olcakmış..üni.ler haketmeyenlerle dolacağı içinmiş...valla ben duyduklarımı söylüyorum..banada herkes bu senede gir diyorlar ama tercih yaptıktan sonra 50 puan düşüyo ondan denemeyeceğim bide ben kendimce bi tespit yaptım 3 sene evvelde dersaneye gidip girmiştim sınava kazandım ama çok iyi bi puan değildi...çünkü hazırlandığım için çok heyecan yapmıştım...bu sene hazırlıksız beklentisiz girdim ama kazandım...sakın heyecan yapma ama demeklede olmuyo bilirim...
verilsede ne kadar heyecanımızı giderebilir ki sonucta hayatımızı etkileyecek olan bir sınav o an o drumda olmayan kimse anlatamaz bunlarıaltu şunu yazdı:işte hayatımızı etkileyeceği için bu kadar heyecan yapıyoruz ama ne kadar sakin olursak o kadar doğru sayımız artıyor..dersanelerdeki rehberliklerde heyecanı dizginleme dersleride verilmeli bence tabii öyle bi yol varsa...🙁
DÜŞsede DÜŞmesede Artik SeÇenek Kalmiyor Bİze ÖnÜne Gelen ÖĞretmen Oluyor Bİz BoŞuna OkumuŞ Oluyoruz Ben Say 1 Den Tercİh YapacaĞim Bu Kez İŞİmİ Çooooooook Sevİyorum İnŞ YerleŞİrİm......benİm İÇİn Bİr Yil Daha Öss Ye ÇaliŞmak Sorun Olmaz ÇaliŞirim Ne Olacak Sorun Olmam SevdİĞİm İŞİ Hak Etmeyenlere Birakacak Olmam