yarın deneyin sistemde sorun olabilir iayrıca 51 alan arkadasım tabi ki tercih yap 48 de kalıyor yapılan hesaplara göre.51 puan alan 14218 sırada falan zaten 5 binlik bir alım oldu .10 binin içindesin kutlamalısın bunu😉serap48 şunu yazdı:tercih sayfamı kendim onayladım meb ten onaylatmadım ama açılmıyor
evet çıktıyı kendiniz değil,gittiğiniz meb çıkarıp onylayıp,bir nüshasını kendisi alacak diğer nüshasını da size verecek.Siz çıktı alamazsınız...:congratulationscut4denizliliserpil şunu yazdı:hocam çıktı almak gerekio mu ben şimdi alamdım yazıcı yok.. milli eğitimden onaylayacak kişi görüyor dediler çıktıya gerek yok dediler.. doğru mu
benimde açılmıyor öncekinde tercihlerde meb e onaylatsanda açılıyodu ya bu ne saçmalık ben bu seneki kadar saçma birşey görmedim sınava girdik sorular çalındı satıldı dendi iptal olucak diye bir ay geçti sonuçlar geç açıklandı ellerinden gelse puanları söylemeden atıycaklardı sonra sonuçlar geldi ne oldu tercih yapamadık bu kadar saçmalık olur tercih yaptık benden yüksek alanlar aslında yazmak istemedikleri ama var olan yerleri yazıp gittiler şimdi bizler yine tercih yapıyoruz meb sayfası açılmıyor tüm saçmalıklar bu yılki kpss de kesinlikle bu kadar belirsizlik içinde çok merak ediyorum nasıl yerlere atanıcaz 🙁