Tepegözle hikaye anlatımı nasıl

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şezom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şezom
[:36_3_3:asetatlar dik veya yatay farkedermi?

O tepegözle ilgili değil.Sizin alacağınız yazıcı çıktısı ile ilgili.
Çıktıyı dik alırsanız dik koyarsınız.

selçuk bey çok teşekkür ederim daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum yardımlarınz için sağolun.

Anladım.Sanırım cafeden alacaksınız?Renkli alırsanız çok daha hoş olur.

hayır evde kendim renkli kalemlerle resimleri çizicem

yaa bende asetatla hikaye anlatımı almak istiyorum staj için ama malesef bizim burda renkli yazıcı yokmuş :(

Zerrin sende siyah beyaz alıp evde keçeli ile renklendirebilirsin eminm daha güzel olacak.

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLERRRRRRRR......

arkadaşlar asetat kağıtlarını üstünü cam boyasıyla boyadığınızdada çok güzel oluyor ama zor kuruyabiliyor biz genelde bu şekilde yapıyoruz

teşekkürler mives..............

Arkadaşlar sadece hikaye değil okuma yazmaya hazırlık çalışmaları özellikle de kavram çalışmalarındada duvara yada tavana yansıtıldığında çocuklar için oldukça dikkat çekici oluyor. Tavsiye ederim.........

selcukaydin' Alıntı:
Zerrin sende siyah beyaz alıp evde keçeli ile renklendirebilirsin eminm daha güzel olacak.

teşekkürler selçuk bey öneriniz için de peki siyah beyaz çektirdiğimde kara kara çıkmazmı hikayenin renkli olan resimleri?

Çıkar ama silebilirsiniz içlerini sadece çizgileri kalır.Bengünün dediği gibi bir parça pamugun üzerine bebe pudrası (talk pudrası) dokup , asedatı bunla silebilirsin.Olmassa kolanya veya ispirtoyu da deneyebilirsin.

bizde asetat kalemleriyle yaptık baya pahalıya patladı..resimleri çektğimde eklerim..talk pudra olayını da bilmiyordum:(ama iyi oldu teşekkürler..

çok sevinirim.........sağol

TEPEGÖZLE BENDE DAHA ÖNCE HİKAYA ANLATMIŞTIM.GERÇEKTEN ÇOK ETKİLİ BİR YÖNTEM.İMKANI OLAN ARKADAŞALR BUNU DEĞERLENDİRSİN.ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ASETAT KALEMLERİ NORMAL KULLANIM AMA BİRAZ MALİYETİ FAZLA.SONUCA BAKARSANIZ DEĞER GERÇİ.BİDE ÇOCUKLARI SİNEMA İZLEME MODUNA GİRDİRİN O ZMAN DAHA ZEVKLİ OLACAKTIR.

teşekkürler.yarın uygulama var,bakalım nasıl olacak.

Arkadaşlar bende ilk defa asetat hazırlayacağım . Renkti çıktı alırsanız daha iyi olur demişsiniz. Ben anlamadım. Yazıcıdan renkli çıktı alıp asetata yapıştıracak mıyız? Açıklarsanız sevinirim

Arkadaşlar bende ilk defa asetat hazırlayacağım . Renkti çıktı alırsanız daha iyi olur demişsiniz. Ben anlamadım. Yazıcıdan renkli çıktı alıp asetata yapıştıracak mıyız? Açıklarsanız sevinirim
asetat kağıdına renkli fotokopi çektirebilirsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri