işimi seviyorum çocuklarımı da tabiki ama 5 saatin sonunda sınıftan çıkınca da nevrim dönüyor..yardımcım yok...hapşurup burnu akanı da ben temizliyorum kusanı da..tabi sınıfı da.. ve bir 5 dakika çıkıp bir kahve içme hakkım yok öyle mi?bir de kızım var 3,5 yaşında inanın gelince kendi çocuğuma tahammül edemiyorum..çocuk susdım anne diyor bazen öff senn de ne çok susuyorsun demiş bulunuyorum malesef..sonra aklım başıma geliyor..160 tlbakıcıya veriyorum zaten kalan para da bana yani karın tokluğuna çalışıyorum vatan millet sakarya aşkı ile..neden ırf körelmiyeyim diye inanın..yoksa hesaplayın bana ne kadar kalmış tatilden sonra 400 tl alınca..240 lira için 1 ay çalış..ve dedğim gibi bir kahve bile içeme..okulumda alışan öğretmenlerin adlarını bile bilmiyorum biri hariç o da velim oluyor..ne olacağı belli değil ya kpss yi geçemessem (ki zaten çalışırken bi de çocuk da varsa asla ders çalışılamıyor..)alsalar bile usta kölelik şey pardon öğreticilik yapmayacağım sanırım..özelde çalışırım daha iyi bari çabamın karşılığını alırım..