Teneffüs hakkı istiyoruz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elif_havin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Sınıf öğretmenine göre aylık yüzde 25 daha fazla ek ders veriliyor.Bu %25 lik fark tenefüse çıkılmadığı içindir.Bunu da biliyor muydunuz acaba merak ediyorum...Sizler tenefüsdeyken öğrencileriniz kendi kendilerine ne yapacaklar??? Ya demiyim diyorum ama bazen diğer öğretmenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz...Bi araştırın lütfen.

Sınıf öğretmenine göre aylık yüzde 25 daha fazla ek ders veriliyor.Bu % lik fark tenefüse çıkılmadığı içindir.Bunu da biliyor muydunuz acaba merak ediyorum...Sizler tenefüsdeyken öğrencileriniz kendi kendilerine ne yapacaklar??? Ya demiyim diyorum ama bazen diğer öğretmenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz...Bi araştırın lütfen.

ek derslerde öyle bir uygulama yok aksine bizler 18 saat maaş karşılığı çalışırken branş öğretmenleri 15 saat maaş karşılığı çalışmak zorundalar. Sanırıma yanlış bilgi aldınız.

ek ders yönetmeliğindeki ilgili kısmı aynen gönderiyorum:

Aylık karşılığı ders görevi
MADDE 5- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli;
a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat,
b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat,
c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat,
ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat,
ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.

Sınıf öğretmenine göre aylık yüzde 25 daha fazla ek ders veriliyor.Bu % lik fark tenefüse çıkılmadığı içindir.Bunu da biliyor muydunuz acaba merak ediyorum...Sizler tenefüsdeyken öğrencileriniz kendi kendilerine ne yapacaklar??? Ya demiyim diyorum ama bazen diğer öğretmenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz...Bi araştırın lütfen.

Forumda bu konudaki yorumunuzun masumane bir yorum olmadığı kanaatindeyim.Hiçbir realiteye dayanmayan,araştırmadan ve bilgi eksikliğinden kaynaklanan bir cevapla yorum yapılmış.oysaki bu kmonuyu araştırıp gerçek bilgiye ulaşmak okadar kolay ki.Nihal hocam teşekkürler gerçek bilgiyle yanlış bilgi sahibi olan arkadaşımızı bilgilendirmişiniz.

Arkadaşlar ders saatlerimizin 40dk olmasi için mevzuat meb e email ler gönderelim bence. Teneffüs falan hhikaye bizde çocuklar küçük olduğundan kesintisiz yapmak zorundayiz. 40dk dan hesaplansa şu an ki çalişma saatimizden 1 saat önce gideceğiz eve. Yani 8:30-12:30 arasi olacak ne güzel bizde sikilmiycaz çocuklarda
arkadaşlar eşimin tayini adiyamana çikti bende orayi istiycem de size bir soru anaokulu mu daha iyi ilköğretm bünyesi mi daha iyi olur. şu anda aydindayim ilköğretim bünyesinde üstelik köyde müdürüm okadar sikti ki beni 2 yildir fotokopi bile çikmam yasakti o kadarşenlikler gösteriler sergiler cabasi burada 4 yildir yoruldum açikçasi veliler dersen senden bilgili yorumlarinizi bekliyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri