Televizyon şeridinin yapılışı, kullanılan malzemeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selen_c86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@selen_c86
ingilizce öğretmenliğinde okuyorum, aynı zamanda bir anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapıyorum ancak bu sitede branş öğretmenleri için pek seçenek yok galiba yada ben rastgelmedim:(çocuklara yabancı dil öğretimi dersinin yıl sonu sergisi için televizyon şeridi yapmayı planlıyorum. kullanılan malzemeleri ve yapılışını anlatabilirseniz çok mutlu olucam:) şimdiden teşekkürler.

AYDINGER KAĞIDI VEYA KUMAŞA YAPILABİLİNİR RESİMLER ARASINDA 10CM.PAY BIRAKILIR GUAJ BOYA(ASİTAT KALEMİ,CANLI KURU BOYA) İLE BOYANIR OKLAYA İLE RESİMLERİN SIRASI İLE YAPIŞTIRILIR EN SON OLARAK İKİNCİ OKLAVAYA YAPIŞTIRILIR
KUTU HAZIRLANIR 50*50 CM.50*60CM KARTON KUTUYA İHTİYAC VARDIRÖN KISMI 45*25CM.AÇIKLIK BIRAKILIR OKLAVALARI GEÇİRMEK İÇİN ÜS VE ALTTAN 2 ŞER DELİK AÇILIR TOPLAM 4 DELİK OLUR KUTU BOYANIR YADA GÜZEL PAKET KAĞITLARI İLE YAPIŞTIRILIR

çok çok teşekkürlerr,gerçekten çok işime yarayacak bu bilgiler. kumaş boyasıylada boyanabilir mi acaba,eldeki malzemelri değerlendirmek adına bi soru buda:)

HOCAM EĞER KUMAŞ İLE BOYUYACAK İSEN BOYANIR

bu da bi fikir olması açısından...:)arkadaşım getirmşti örnek olarak

ben tutkallı boya ile boyamıştım selencim. yani tutkal we çok az miktarda su ile toz boyayı karıştırdığımızda tutkallı boya oluo :)

hem renkleri çok canlı hem de maliyeti düşük olur.

ben amerikan bezi kullandım tv şeridinde. metrelik olarak satılıo onlar. eğer amerikan bezi kullanacaksan önceden bu bezi, içine biraz tutkal karıştırılmış suda bekletmen lazım. yoksa bekletmeden boyadığın zaman kırışıo.

fotoğrafını çekersem eklerim canım.

kolay gelsin

herkese çok teşekkürlerr, bu kadar çabuk cevap alacağımı tahmin etmemiştim:) amerikan kumaşı aldım bende, bitirince, tabi eğer becerebilirsem ve güzel olursa resmini ekleyeceğim bende:)

televizyon şeridi yapımında kumaş nasıl hazırlanır?bana bu konuda bilgilendirir misiniz?

gerçektn çok aydınlatıcı. görüntü yok yapılış yok. anlatım doyurdu cidden çok saol. icat çıkarmayın yav başıma

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri