Telafi Eğitimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zuzu35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zuzu35
Kız meslek lisesinin çocuk gelişimi bölümünü, dışarıdan 8 ay veya bir yıl sürede bitirilebildiğini duymuştum hatta bu eğitime başlayan tanıdıklarım var, fakat ben geç kaldığım için başvuramadım.Bu konu ile ilgili herhangi bir bilginiz var mı? ben İzmir'deyim, burdaki kız meslek liselerini aradım bunu artık yapmadıklarını söylediler ancak iki yıl devam edersem diploma alabilicemi söylediler.Ben ise daha kısa sürede bitirebilmek istiyorum, bildiğiniz veya duyduğunuz hızlandırılmış telafi eğitimi veren bir okul var mı? il önemli değil.

İzmir'de daha önce uygulanıyordu ama meslek çıkışlılara haksızlık oluyor diye kaldırdılar.Bildiğim kadarıyla Alanya bu eğimi veren meslek lisesi var.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

bende bir çok yerde kaldırıldığını duydum...

tokatta hala veriliyo

peki istte bunu veriyorlar mı?? ayrıca ben bunu yeni öğrendim dolayısıyla 1 ay önce halk eğitime önkayıt yaptırdım açık öğretim'den şimdi bunu değiştirmek için uğraşıcam. bu konuda tavsiye ya da önerisi olan, cevap atarsa sevinirim arkadaşlaarr

bi arkadaşımın yegenleri aydın'da bu eğitimi geçen yıl aldılar.bu yıl kalkacakmış galiba yinede araştırın.

peki bir şey sormak istiyorum hazal arkadaşım, sadece meslek alan derslerini mi aldılar? ve diplomaları meslek lisesi olarak mı belirtiliyor yoksa sertifika mı? bu konuda öyle şeyler dolaşıyor ki ortada açıkçası insanın kafasının karışmaması mümkün değil. biri 1,5 yıllık eğitim diyor, öteki 2 yıl bi başkası okuyorsun ötekisi hayır 4 yıl okuyabiliyorsun vs... vs...offff

peki bu pratikte'de mi böyle?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri