Teblİgat gelİyormuŞ yenİ atanan İÇİn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan funda özay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@funda özay
Merhaba arkadaŞlar yenİ atananlar İÇİn teblİgat gelİyormuŞ gelen varmi teblİgat olmadan gÖreve baŞlayamiyormuyuz bİlgİsİ olan bİlgİ versİn lÜtfen...

tebligat size bizzat gelmez milli eğitim müdürlüklerine gelir...

Evet arkadaşlar bana tebligat geldi il milli eğitim de size göndericez, tebligatla geleceksiniz demişti. tebligatta 31 ocaktan itibaren görevlendirmeniz başlayacak diyor

evet arkadaşlar bana tebligat geldi il milli eğitim de size göndericez, tebligatla geleceksiniz demişti. Tebligatta 31 ocaktan itibaren görevlendirmeniz başlayacak diyor
arkadaŞim hayirli olsun İl mİllİ eĞİtİmden mİ geldİ yoksa ev adresİne mİ geldİ bİlgİ verİrmİsİn bİr de nerede oturuyordunuz nereye atandiniz bİlgİlerİnİz İÇİn Çok teŞekkÜrler

arkadaŞim hayirli olsun İl mİllİ eĞİtİmden mİ geldİ yoksa ev adresİne mİ geldİ bİlgİ verİrmİsİn bİr de nerede oturuyordunuz nereye atandiniz bİlgİlerİnİz İÇİn Çok teŞekkÜrler

teşekkür ederim arkadaşım sizinki de hayırlı olsun. atandığım il milli eğitimden ev adresime göndermişler. bileciğin ilçesine atanmıştım eskişehirde oturuyorum. yakın olduğu için erken gelmiş olabilir büyük ihtimalle herkese gelecektir. siz nereye atandınızz hocam

arkadaslar tebligatın eve geldiğine emınmısınız ben yalovaya atandım ordan il milli eğitime gelip alıcaksınız dediler

Sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilenlerin görevlendirme kararnameleri, PDF formatında il millî eğitim
müdürlüklerine internet aracılığıyla gönderilecektir. Öğretmen olarak atanmış bütün adayların adreslerine,
görevlerine başlamaları için 7201 sayılı Tebligat Kanunu’na göre tebligat yapılarak,
Göreve başlama işlemleri görevlendirmeleri yapılan adaylar, Tebligat Kanunu’nda belirtilen süre içerisinde,
görevlendirildikleri il millî eğitim müdürlüklerine başvurmak suretiyle göreve başlayabileceklerdir.

Klavuzdan alıntı arkadaşlar.

yaa ben başvuru kılavuzunda adreste hata olmuş :S napılabilir bilgisi olan varmı :S panik oldum şimdi :S çankaya milli eğitimi aradım bi sorun olmaz demişlerdi :S

yaa ben başvuru kılavuzunda adreste hata olmuş :S napılabilir bilgisi olan varmı :S panik oldum şimdi :S çankaya milli eğitimi aradım bi sorun olmaz demişlerdi :S
atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğünü arayıp sorun bence çünkü tebligat atandığınız ilden geliyor

atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğünü arayıp sorun bence çünkü tebligat atandığınız ilden geliyor

teşekkür ederim.. daha önceden atanan bi arkdaşa sordum onların elinde bi kopyası olucagı için bi sorun olmaz dedi ama aramak da fayda var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri