Merhaba arkadaŞlar yenİ atananlar İÇİn teblİgat gelİyormuŞ gelen varmi teblİgat olmadan gÖreve baŞlayamiyormuyuz bİlgİsİ olan bİlgİ versİn lÜtfen...
arkadaŞim hayirli olsun İl mİllİ eĞİtİmden mİ geldİ yoksa ev adresİne mİ geldİ bİlgİ verİrmİsİn bİr de nerede oturuyordunuz nereye atandiniz bİlgİlerİnİz İÇİn Çok teŞekkÜrlerevet arkadaşlar bana tebligat geldi il milli eğitim de size göndericez, tebligatla geleceksiniz demişti. Tebligatta 31 ocaktan itibaren görevlendirmeniz başlayacak diyor
arkadaŞim hayirli olsun İl mİllİ eĞİtİmden mİ geldİ yoksa ev adresİne mİ geldİ bİlgİ verİrmİsİn bİr de nerede oturuyordunuz nereye atandiniz bİlgİlerİnİz İÇİn Çok teŞekkÜrler
Ev adreslerine geleceği klavuzda yazıyor.tebligat size bizzat gelmez milli eğitim müdürlüklerine gelir...
atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğünü arayıp sorun bence çünkü tebligat atandığınız ilden geliyoryaa ben başvuru kılavuzunda adreste hata olmuş :S napılabilir bilgisi olan varmı :S panik oldum şimdi :S çankaya milli eğitimi aradım bi sorun olmaz demişlerdi :S
atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğünü arayıp sorun bence çünkü tebligat atandığınız ilden geliyor
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!