Tatildeki arkadaşlarımızdan haber var!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _tugba_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_tugba_

arkadaşlarımızdan EMPATİK VE NESLİHAN'DAN HABER VAR!!!!!!!

EMPATİK----Şuan gebzede tatil yapıyor seni çok özledik...size çok çok slmı var.........

NESLİHAN-----Şuan sivasta anneannesi rahatsızmış allahtan acil şifa diliyoruz.....size çok slmı var :):):)

oh oh gezin bakalım.Biz sınavdan çıktık eziyet çektik tatil yapamıyoruz siz yapın bari:)

çok güzel ya bende biran önce gitmek istiyorum tatile :D empatik ve neslihana çok selam söyle arkadaşım... ayrıca neslihana geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen çok sevinirim teşekkürler:)

neslihana geçmiş olsun. empatik arkadaşımıza iyi tatiller.ikisine de selamlarımızı ilet.özlettiler kendilerini.

bizdende selam ilet her ikisinede...empatiğe ona imrendiğimi... :( neslihan a da geçmiş olsun dileklerimi ilet...

neslihana geçmiş olsun dileklerimi empatiğiede selamımı iletirsen sevinirim valla empatiğin yerinde olmayı çok isterdim doğrusu

bu arada arkadaşlar neslihan sizi çok özlemiş hepinize teşekkür etti empatikten hala haber yok eeee tatil yapıyor:):)

Neslihan'a geçmiş olsun, Empatik 'e iyi tatiller dileklerimle...

arkadaşlar herkese selamlar...herkese tek tek teşekkür ederim..bugün şu saat itibari ile erzindanyız doktora geldık tahlıller temız çıktı... bende siteye giremediğim için fırsatı bulmuşken bir selam vereyim dedim...çok teşekkür ederim.szin içinde gezeceğim bugünden itibaren gerçi kısa bir zaman sonra döneceğim ama olsun...çektiğim fotoğraflarıda sizlerle paylaşırım artık...kendinize iyi bakın.... :)

erzincandayız demek istemiştim... :9

istanbul'a döndüm arkadaşlar..... :)

HOŞGELDİİİNNNNNNNNNNNN:) SENİ ÇOOKK ÖZLEDİKKKKKKK:)

hoşgeldin.kendini özletmiştin.

hoşgeldin...iyi ki geldin...:D

neslihancım hoşgeldiinn :D anneannen nasıl oldu umarım daha iyidir tekrar geçmiş olsun canım.....seni sitede yeniden görmek çok güzel :)

neslihan'a geçmiş olsun ... empatik' e de ii tatiller diliyorummmmmmmmm

ee istanbula geldiğine göre buluşmaya bekliyoruz
bu arada tüm hastalara acil şifalardiliyorum
tatildekilerede bol güneşligünler diliyorum:)

selam arkadaşlar. hepinize sonsuz teşekkürler. ben de sizi çok özlediim. bu aralar pek giremıyorum foruma malum okul bitti tatil yapmak hakkımız. özellikle değerli dostum o_tugba_o ya ve diğer tüm forum sakinlerıne tekrar teşekkürler.

seni görmek çok güzelll empatikk tabi tatill yapmak hakkın :D sana iyi eğlenceler:D:D:D:D seni çok özlemişizzz.......

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim....anneannem çok daha iyi.....hoşbulduk....bende herkesi çok özledim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri