Tarihe nası çalışılır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haliş81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@haliş81
ben matematikçi olmamdan dolayı tarihe nasıl çalışılır inanın bilmiyorum okuyorum ezberliyorum anlamaya çalışıyorum ama hemen unutuyorum lütfen sözelci arkadaşlar bana yardım etsin napmalıyım.yazarak çalışmayı da denedm ama olmadı aklımda tutamıyorum

hocm ben sözelciyim ve tekrar öss ye hazırlanıorum..
okuduğunu birde deftere dökrsek boşa zman kaybı die düşünüorum.
tarihten artık genlde bilgi srmaya başladılar.tamamen mantık deil. oyuzden ben konuyu anlmalı okuorum.ezberlenmesi gerekn olayları ezberliorum.ve ardından sürekli test çözüorumm.konuya ağarlık vermktense teste ağarlık vermk daha ii oluor..=)
size kolay gelsn..
tabi banada.=)

öncelikle önemli yerlerin özetini çıkarmanızı öneririm bu özetleri her gün tekrar ederseniz bi süre sonra isteseniz de unutamazsınız...daha sonra bol bol test çözmelisiniz ayrıca yanlış cevapladığınız soruların cevaplarını öğrenmenizde büyük yarar var...kolay gelsin

hangi kitapları önerirsiniz kpaa tarihi için.ihtiyaç var elimde ama kısa anlatmış sanki ne ileyim zaten anlamıyorum sırf tarih yüzünden diğerlerinede çalışasım gelmiyor.bildiğim tek şey türkçe ve matematik onunda bana getirisiyok.çıldırcam.

canım bence data nın tarihi mükemmel
ben ondan çalışıyorum...tavsiye ederim...coğrafyası da çok iyi.

bence de data tarıh cok guzel bır de datanın soru bankası var tarıh. ben onu son bır ay cozmustum cok faydası oldu.ama en onemlısı tarıhı zevklı bır hale getırıp calısmak yoksa sadece ıskence halıne gelıyor.bız nerdeyse her hafta bır kere o kıtabı bitiriyorduk otobuste tramvayda durakta:) bır sure sonra ıstemesenız de ogrenıyorsunuz.

hocam ilk önce hocanızdan tarihi en iyi şekilde dinleyip notlar alıp o notları düzenli bir şekilde defterime geçiriyorum sonrada yargı tarihten çalışıyorum en sonundada bol bol test mecbur öğreniyorsun.daha sonrada sık sık tekrar yapıp sadece yanlışların üzerinde duruyorum başarılar.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İŞİMİZ ZOR

arakadaşlar datanın hangi serisi iyi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri