T.c nİŞantaŞi meslek yÜksekokulu - Çocuk gelİŞİmİ programi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ırmak-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ırmak-
Nişantaşı meslek yüksekokulu çocuk gelişimi 1. sınıf öğrencisiyim çok güzel bir okul imkanları bize verdiği seçenekleriyle bize çok büyük ayrıcalıklı imkanlar sağlıyor... Burada tam bir aileyiz... Yönetim kadrosu hele mükemmel...

Okulumu Çookkk sevİyorum 1.sinif ÇoÇuk gelİŞİmİ Ögrencİsİyİm acaİp mutluyummm..))))

Okulumuz gerek eğitim kadrosu gerek de arkadaş ortamı açısından çok güzel bi yer..
Nişantaşı gibi şık bi semtde olmasıda ayrı bir güzel :)

1.sınıf öğrencisiyim okulumu çok seviyorum. etiğimi çok iyi . iyi bi yerlere geliceğimi inanıyorum. umarım hep böle gider. mutluyum :)

Evet bende nişantaşı meslek yüksek okulu çocuk gelişimi bölümü 1.sınıf öğrencisiyim. Okulumu çok seviiyorum .

okulumuz yeni açılan bir okul ama eğitim öğretim koşulları ve arkadaş ortamları çok eğlencelii ve güzeel..

okuLumdan FazLasıyla Memnunum.. iyiki tercih etmişim...

sana katılıyorum bende nişantaşı myonun 1. sınıf öğrencisiyim.okulumdan,hocalarımdan ve yönetim kadrosundan çok memnunum.Nişantaşı myo hayatın içinde istanbulun göbeğinde...

nişantaşı meslek yuksek okulu yenı acılmış olan fakat bızım yenı oldugunu hıc bellı etmıyen bır okul..bıze aıle sıcaklıgını yasatan cok guzel bı egıtım yuwası=)
herkesı cok sewıorum okulda.bende cocuk gelısımı brıncı snıf ogrencısyım.
umarım hep mtlu gunler ysanır burda

nişantaşı meslek yüksekokulunda okumaktayım araştırmalarım sonucunda imkanları bana uygun geldi.güleryüzlü olmaları bizede olumlu yansıyor.

bencede cok güsel bir okul.Bende nişantaşı myo öğrenciyim.şartları çok güsel herkese tavsiye ederim.Hemdee istanbul'un göbeğinde bir okul.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri