Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inş. olur hocam. benim iptal olan puanım 44,263 idi şimdiki 30,015 ben 1 yıl önceki puanımı kullancam 39,212 çok değil ama olsun umurım çok alırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizden. allahım yardım etsin
haziranda seçim var ya şubatta yada geçen gecen temmuz atamasında olduğu gibi seçinden önce mutlaka atama olur ama önemli olan biden kaç kişi alacağı işte orası tartışılır 57 il zorunlu oldu açık çok açıklar ücretlilerle kapatıldı yani ustaöğreticik tekrar geri geldi allah yardımcımız olsun ben o kadar olumlu bakmıyorum 10.000 den fazla ihtiyaç var atanan kişi sayısı 2 bin küsür çok fazla ümitlenmemek lazım arkadaşlar özellikle puanı 55 altında olanlar bende dahil
bencede olur gibi geliyo çünkü 2011 de alınacak 55 bin öğretmeni 1 seferde atıcaklarını sanmıyorum oyüzden bu sayının bir bölümünü seçimden önce kullanırlar... 20 bini alsalar bizden ne kadar alacaklar o önemli . atama bekleyen 8000 çivarı kişiyiz keşke hepimizi alsalar ...