şubat ataması ve okulöncesi atamalarının durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan annevebaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@annevebaba
Okulöncesin de ayların geriçekile bilme olayıda varken bizden 1789 kişi alınması çok ama çok kötü bir durum bizler için. Şu an benim çevremde 1 tane gidecek olan bir arkadaşımız var herkesin morali sıfır düzenini kuramayan bir insan olarak toptan mutsusuz.
40 BİN DE 2 bin bile almazsa Şubatta diyelim ki 20 bin alsa kaç bin bize düşer ki Hadi 1000 olsun nereye yetecek gene herkes ücretliye talim edecek ne biçim bir durum garantisi yok heran kurduğun düzeni elinden gelip bir kadrolu alabilir. Aslında ben bu ayların çekilmesi ile rahat bir milyon öğrenci fazlasıyla okulöncesine kalır atama önceside ayları çekip çalışma yapmaları sanki diyorum ki 2009 yılındaki gibi bizden ayrı bir alım da yapabilir.
Çünkü 2014 yılının sonuna kadar okulöncesi %100 olması gerekiyor avrupadan destek alındı ve harcanıyor okulöncesi istenilen seviyeye gelmezse nasıl rapor sunabilirler ki bu durumlar bana biraz daha fazla umut vermiyor değil.
Olur mu olur da diyorum umutlanmaya çalışıyorum arkadaşlarımla birlikte böyle düşünmesek beklemek çok daha zor oluyor. Tekrar sınava çalışmak alan gelebilir korkusu doğrusu kolay değil. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum sonumuz ne olur sizce atamalar bizim için umut verici olabilir mi bundan sonra şimdiden düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim saygılarımla.

yeni sistem 4+4+4 ün gelmesiyle okulöncesi genel anlamda zorunluluktan kaldırıldı okulöncesi eğitimin takibi illerin valiliklerine bırakıldı ben bi köy öğretmeniyim 5 öğrenciyle geçen sene bütün bir seneyi kapadım zorunluluk kaldırıldığı için ihtiyaç yokmuş gibi gözükülüyo ama aksine ihtiyaç çok fazla ama meb bunu görmüyor sanırım bende ücretli öğretmenlik yaptım aynı durum başıma geldi 4 ay sonra kadrolu öğretmen gelince benim görevim sona erdi ..rabbim size ve atanacak arkadaşlarınıza yardım etsin..

Çok teşekkür ederim yazdıklarıma değer verip cevap yazdığın için bana ve benim gibilere destek olup anladığın için.
Ayrıca hocam ben de okulöncesine çok ihtiyaç oldunu ve ayların çekilmesi ile de daha da çok olacağını hatta 2014 sonu itibarı ile ya zorunlu yada % 100 yapılacağını düşünüyorum. Fakat yapar mı bu var seçim de var ona güveniyorum.
İnşallah hayırlı sonuçlar bizi bekliyordur.Saygılar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri