Şu anda okuduğumuz kitaplar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zehraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zehraa
Arkadaşlar şu anda elimizde olan kitabı ya da çok beğendiğimiz kitapları yazalımmı :question:

ben şu anda tess gerritse'nin cerrah adlı kitabını okuyorum polisiye roman ve en beğendiğim kitaplardan bazıları :

buz kapanı(yazarını unuttum :() ,
dan brown'ın tüm kitapları ,
mehmet niyazi çanakkale mahşeri ve
david carrol'ın çocuğunuzun ruhsal eğitimi

:thanks:

YA BEN ŞU AN BİR KİTAP OKUMUYORUM AMA ZÜLFÜ LİVANELİNİN MUTLULUK KİTABINI ÇOK BEĞENMŞTM...BNA BİR KİTAP TAVSİYE EDERMSNZ..

arkadaşım ne tür kitaplar sevdiğine bağlı ona göre bişeyler önerebilirim...

duygusal veya polisiye olabilir...

polisiye seviyorsan agatha christie 'nin romanlarını öneririm hem kısa hemde güzel ya da dan brown olabilir ama onlar biraz daha uzun seçim senin :D

tşekkrler sağol..evet aslında bikaç sene önce agatha c'nin 10küçük zenci'sini okumuştum..çok güzel bir kitaptı..

polisiye ve aşk romanı sevenler sizlere şiddetle nora roberts in kitaplarını öneririm mesela dolunayda aşk veya sıcak buz veya çıplak ölüm mutlaka okuyun pişman olmayacaksınız

Ben de Ayşe Kulin'in Gece Sesleri adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim. Gerçekten de çok güzel ve etkileyici bir kitap.
Kısaca:
Dört kuşağı içine alan anne-kız ilişkileri, aile içi çatışmalar, sık tekrarlanan askeri darbelerin değişik kuşaklar üzerindeki izleri... Geçmiş araştırılırken ortaya çıkan sırlar, ertelenmiş, söylenmemiş sevgi sözleri, dolayısıyla pişmanlıklar...
Kulin; Egeli büyük bir ailenin 40'lı yıllardan başlayarak günümüze kadar gelen öyküsünü anlatıyor.

Soner YALÇIN _ Efendi

Arkadaşlar, okuduğunuz kitapların arka kapağında yazan kısa özeti de yazarsanız çok sevinirim. Hiç olmazsa kitabın içeriği hakkında bir bilgimiz olur. Teşekkürler...:)

şuan okuduğum kitap Dr.William R. Maples in Ölülerde Konuşur adlı kitabı..
konusu adli tıp antropologu olan Maples in,bir iskelet,bir kafatası,yanmış bir kalça kemiğinden geriye kalan minicik bir parçaya dayanarak cinayet kurbanlarnın yaşını,cinsiyetini.etnik yapısını,nasıl öldürüldüğünü ve en önemliside katilin kimliğini ortayan çıkarması...ilginç bir kitap...beğenerek okuyorum...

Arkadaşlar yeni bir kitap daha bitirdim. Ayşe Kulin'in NEFES NEFESE adlı kitabını mutlaka ama mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Gerçektende çok sürükleyici ve gözyaşlarınızı tutamadan okuyabileceğiniz güzellikte bir roman.
Kısaca içeriği:
Son Osmanlı paşalarından Fazıl Reşat'ın kızı Selva ile, aşık olduğu Musevi genci Rafael, evlenmelerine karşı çıkan aileleri tarafından dışlanınca Franse'ya giderler. Ancak burada da huzur bulamayacak, İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasıyla, bu kez de hitlerin eline takılacaklardı. Etraflarını saran Nazi çemberi gitgide daralırken, her an tutuklanıp kamplara yollanma tehlikesi ile yaşamaktadırlar...
İşte tam o yıllarda Türkiye, savaşın ateşine bulaşmadan, Almanlarla Müttefikler arasında gerili ince ipte, bir cambaz maharetiyle yürümeye çalışmaktadır...
Ayşe Kulin bu yeni romanında, hem ülkeyi savaşın ortasından başarıyla geçiren kadronun hem de Selva il Rafael'in zor aşkının peşine düşerek, İstanbul'dan Marsilya'ya, Ankara'dan Kahire'ye kadar uzanırken, kendi canları pahasına yüzlerce Yahudi'yi Nazi kıyımından kurtaran Türk diplomatlarının kahramanlıklarını da gün ışığına çıkarıyor...
Nefes Nefese, yazarın diğer yapıtları gibi nefes nefes okuyacağınız, gerçek olaylarla örülmüş bir yakın tarih, aşk ve kaçış romanı...

gökbencim sağol paylaşımın için..duymuştum o kitabı mutlaka okurum ...eylemi öpyrm :)

soner Yalçın - efendi-2 ama bu aralar biraz ara vermek zorunda kaldım

Arkadaşım, kitabın arka kapağındaki özeti de bizlerle paylaşırsan sevinirim. Teşekkürler...

bende bernard ryan jr. nin çocuğum okula başlıyor adlı kitabını okuyorum.çocuğunuzun ev dışındaki dünyaya ilk adım atmasında ebeveyn olarak yaşadığımız endişelerin azalmasına da yardımcı oluyor.

Kimdir, "Beyaz Müslümanlar"
Soner Yalçın bu kez okuyucularını, tarikat şeyhi Harun Hocanın (Aaron Kandiyoti) peşinden, tarikatlara, dergahlara, müritlere, siyaset ve tecaret dünyasına, ilginç akrabalık bağlarına uzanan bir yolculuğa çıkarıyor.
İslamcı çevrelerin içindeki sabetayistler .... Tarikatlara, tekkelere, müritlere,iş dünyasına, siyasete ve ilginç akrabalık bağlantılarına uzanan ilişkiler ağı.. .isimler isimlir

Said Nursi'nin mezarından kaçırılan cesedi yıllardır neden bulunamıyor?
Sebatay Sevi'nin sağ kolu Osman Çelebi, hangi ünlü Mevlevi'nin büyükdedesi idi?
Nazım Hikmet'in Nakşibendi Gümüşhaneli Dergahiyle akrabalık bağları neydi?
Türkiyenin sayılı zenginlerinden, tarikatçı bir ailenin sosyetik gelinleri kimdir?
Yahudi Alyans Okulu mezunu ünlü şeyh kimdi...

Kitabın arkasında yazan bunlar

kalbinizle yaşama rehberi adlı cengiz erengilin kitabı
içeriği tarihten ve günümüzden terapi teknikleri ve benliğini keşfetme yöntemlerini sunan bu kitap kalbinizi de yanınıza alarak yaşamanın uygulamalı yöntemlerini okuyucuyla paylaşıyor
içsel sezinize kulak vermek,dilin, aklın, düşüncenin ve kalbin imkanlarını kullanarak hayatınızı farklı bir boyuta taşımak için gerekli pek çok analiz de bu kitapta yer alıyor
kalbinin sesine kulak vermek, bunun için işe yarar yöntemler öğrenmek isteyenler için bir başucu kaynağı...

ben de eğer okumadıysanız muhakkak victor hugo nun sefiller adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim bence çok harika bir roman

ikbal gürpınar günaydın geceyi okudum yeni bitti herkese tavsiye ederim

güzellik bakan gözdeymiş niyetmiş her şeyi güzelleştiren olmazları olduran sevgi açılmayacak sanılan üzerine kilit vurulan tüm kapıların anahtarıymış tamda ümitsizliğe düşmeye ramak kala doğuruveririmiş güneşi üzerimize yaradan...... hep birlikte söyleyelim hadi......günaydın gece....

bende dün yeni bir kitaba başladım İLKİM ÖZ'ün ÇOCUK VE AİLE isimli kitabı,arkasında yazar hakkında bilgi var :) kitabım bitince hemen paylaşcam sizinle...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri