STETESKOP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pretty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@pretty
[size=medium]ARKADAŞLAR BU DENEYİ SEMİNERDE GÖRDÜM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM:D
UMARIM BEĞENİRSİNİZ...

Deneyin adı: STETESKOP
Malzemeler: HUNİ ve ÇEŞME HORTUMU
UYGULANIŞI: Huninin küçük kısmına çeşme hortumu takılır.2 çocuk çağırılır,1. çocuğun kalbinin olduğu noktaya huninin geniş kısmı tutulur diğer çocukta arkadaşının yanına gelerek kulağını çeşme hortumuna dayar.
SONUÇ: Dinleyen çocuk huni yardımıyla arkadaşının kalp sesini duyar.Sonra çacuklar değişerek aynı yöntemi kullanarak birbirlerinin kalp atış seslerini duyabilirler...:)

Bunu çocuklarla uyguladık.Çok hoşlarına gitti.Umarım sizde beğenmişsinizdir...[/size]

Gökçecim çok güzeldi teşekkürler cnm.en kısa zaman da yapmayı düşünüyorum steteskobu:)

teşekürler gökçe güzel bir çalışma:)

evt çok hoş bi çalışma ben de denicemm..teşekkürlerr

gerçekten çok eğlenceli bi deneye benziyo kesinlikle ilerde deniycem :d

teşekürler gökçe güzel paylaşım için :)

rica ederim beğenmenize çok sevindim:)

ÇOK İLGİNÇ, DENEYECEĞİM. BEN HEP GERÇEK STETESKOP KULLANDIM.ÇOCUKLARIN ÇOK HOŞUNA GİDİYOR.

keremcik' Alıntı:
ÇOK İLGİNÇ, DENEYECEĞİM. BEN HEP GERÇEK STETESKOP KULLANDIM.ÇOCUKLARIN ÇOK HOŞUNA GİDİYOR.

Rica ederim.Evet gerçek steteskop da çok ilgi çekiyor ama bunu çocuklar kendi yapınca daha çok hoşlarına gitti.Hergün birbirlerinin kalp seslerini dinliyorlar:)
Tavsiye ederim uygulayın arkadaşlar...

çok güzel bir çalışma..teşekkürler

:36_3_12::36_3_12::36_3_12::1::1::thumbsup::thumbsup:

çok teşekkürler

bende bugün doktor oldum ve stateskopla çocuklar kalp atışı seslerini dinlediler. gerçekten bu onları çok heyecanlandırıyor bence siz de deneyin. paylaşımın için teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri