Ya arkadaşlar ben şu anda Sosyal hizmetlere bağlı bir okulda çalışıyorum seneye MEB'e bağlanacak,doğal olarak şu ana kadar MEB'e bağlı bir okulda çalışmadığım için seneye MEB'de stajyer öğretmen olarak gözükeceğim
Stajyerliğimin kalkması için halk eğitime bağlı kursa falan gitmem gerekiyormuş hem de hafta içi kafam çok karıştı MEB'e bağlanınca stajyerliğim nasıl kalkacak neler yapmam gerekiyor??? Şimdiden stajyerliğimin kalkması için yapabileceğim bir şey yok mu????
Bu sistemden nefret ediyorum madem böyle bir sorun çıkaracaksınız neden sosyal hizmetlere bağlı anaokullları var ki? Ben o kadar yıl çalışayım MEB'e bağlı değil diye çalıştığım bütün zamanı yoksay ve stajyer öğretmen olarak baştan başlıyormuş gibi gözük bu çok aptalcaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu sistemden nefret ediyorum madem böyle bir sorun çıkaracaksınız neden sosyal hizmetlere bağlı anaokullları var ki? Ben o kadar yıl çalışayım MEB'e bağlı değil diye çalıştığım bütün zamanı yoksay ve stajyer öğretmen olarak baştan başlıyormuş gibi gözük bu çok aptalcaaaaaaaaaaaaaaaaa