Staj Raporu YARDIMMMMMM......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var...durum şu : ücretli öğretmenlik yaptığım için,staj okuluma gitmicem ve şimdiye kadar çalışma saatlerinin çakışması sebebiyle,rehber öğretmenimle tanışmaya gidemedim.Telefonla da görüşemedim.ya toplantıda,ya okulda değil,vsss....ben şimdi staj günü olarak kendi belirlediğim bir günü mü yazmalıyım?offfffff :(

tamam tamam,öğrendim nasıl yapacağımı :)

hocam gününü zaten gitmediğiniz için kendiniz belirliyorsunuz.haftanın bir gününde uygulamanızı portala yüklüyorsunuz ;) merak eden başka arkadaşlar da varsa diye yazıyorum :) :110103_aphextwinz_p

tekrar teşekkürler....limitsiz dondurmaaa :)

başka sorusu olan varmııııııııııııı :D :D :D :D :D yaz gelsinnnnn kocaeline dondurma yemeye gideyimmmm :))))))

merak ediyordum bende sağolun :474cu:

ayrıca raporlarda uygulama okulu yazacağımız kısma staj okulumuzn ismini yazacağız değilmi çalıştığımı zokulun değil ?

Benimde acil yardıma ihtiyacım var,4. etkinliği yazıyordum şu an.
Örnek olarak indirdiğim tüm raporlarda yine tüm günü ayrıntılı olarak yazmışlar. işte serbest zaman etkinliği,kahvatlı-temizlik gibi.
ama kitapta ki maddelerde ayrıntılı olarak yazın denmemiş ki.kafam çok karıştı :S

siz etkinlik etkinlik yazın..kahvaltı etkinlik kapsamında değildir biliyorsunuz...

arkadaşlar uygulama öğretmenim fen ve matematik etkinlik raporu için raporun sonuna örnek koymamı istemiş,tam olarak neyi örnek olarak koyacağımı anlamadım? yardımcı olursanız sevinirim.

violin hocam ben rapor ındıremıyorum bulamadım nasıl olacagını yardımcı olursanız cok sevınırım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri