Sözsüz çocuk müzikleri arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeb245
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.maviucgen.com
@yeb245
Arkadaşlar herkese merhaba.Foruma yeni üye oldum.Tesadüfen buldum bu siteyi ve çok yararlı olduğuna inanıyorum.Ana ve ilkokullarda bale ve modern dans öğretmenliğinin yanısıra kostüm kiralama yapmaktayım.
Hazırladığım danslar için zaman zaman değişik müziklere ihtiyaç duyuyorum.Sizlerede yardımcı olacağim müzikler olursa çok sevinirim.
Herkese iyi paylaşımlar dilerim
yeşim

aramıza hoşgeldin öncelikle.sitede bir çok çocuk şarkıları var kimi müzikler sözlü kimisi sözzüz olarak karışık yüklenen var biraz indirmeye başla istersen ama özellikle sözsüz müzikler bulursak yine yardımcı oluruz. genelde sözsüz olarak olanlarda en azından bende olanlar çocuk şarkıları yani aslında söleri olan çocuk şarkılarının piyano ile çalınmış hali. işimi görür dersen yardımcı olurum.

çok tşk ler.birçok müzik indirdim zaten.ekleyenerin ellerine sağlık

Merhaba Baby Einstein serisinin Beethoven mozart vivaldi müzikleri var bale için uygun,dilerseniz eklerim

o tarzda klasikler bende var.çok teşekkür ederim.Ben daha çok 3- 4 yaş grubuna yaptığım,civcivler,tavşanlar,palyaço,çeşitli hayvan dansları için biraz komik ezgili müzikler arıyorum.

çok çalışkan olmalıyız,samsundan doğan güneş ,mutlu çocuk,cumhuriyet,okul sevgisi,mevsimler sözsüz müzikleri var mı elinizde varsa nasıl indirebilirim.şimdiden teşekkürler

çelik atam şarkısının sözsüz müziğini arıyorum acilllll

çelik atam şarkısının sözsüz müziğini bulamadım hiç bi yerde yardım eder misiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri