Sözleşmelileriin Kadroya Geçirilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kilavuz1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kilavuz1
Sayın Mehmet ŞANDIR ın Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ya çok önemli ve içler acısını yansıtan soruyu sordu;

Sözleşmeli kardeşlerimize 2006 Da Recep Tayyip ERDOĞAN,2007 de Niğmet ÇUBUKKÇU, hepsinin kadroya geçirilmesiyle ilgili SÖZ vermişlerdi Hala DEvam ediyor Veilen Sözler ama tutulmadan....

TÜRK EĞİTİM-SEN, MEB ÖNÜNDE PASTA KESTİ - Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi

HİÇ DEĞİLSE 5 YILDAN SONRA İYİLEŞTİRME YAPIN - Memur, memurlar, kpss, meb, kamu personeli, işkur, memuruz, memur alımı,kamudan haberler-Memur ve memur adayları ile ilgili yayın yapan geniş içerikli memur portalı

tabi ki atansınlar kadrolu olarak ama 50 puanla değillll 48- 50puanla onlar atanacak şuan üniversiteye yeni girmiş olanlar günü gelince yine 80 puanı zorlamak zorunda kalacaklar şu işi kademe kademe doğru dürüst yapsınlar sınavın içeriğini savunamam hatta tamamen karşıyım mesleki yeterlilik sınavı yepılmasını tercih ederim ancak madem şimdiki sistem bu herkes hakettiğini alsın:emot84:

tabi ki atansınlar kadrolu olarak ama 50 puanla değillll 48- 50puanla onlar atanacak şuan üniversiteye yeni girmiş olanlar günü gelince yine 80 puanı zorlamak zorunda kalacaklar şu işi kademe kademe doğru dürüst yapsınlar sınavın içeriğini savunamam hatta tamamen karşıyım mesleki yeterlilik sınavı yepılmasını tercih ederim ancak madem şimdiki sistem bu herkes hakettiğini alsın:emot84:

Bizde aynısını diyoruz hocam. Eşit ve adaletli bir dağıtım... günü kurtarmaya yönelik planlar değil uzun vadeli, kimseyi mağdur etmeyecek planlar ve adımlar istiyoruz... Kimsenin Mağdur olmasını asla istemeyiz... Mücadelemizde hep, Mağdurların mağduriyetlerinin giderilmesinde, diğerlerinin de haklarını kaybetememeleri yönünde....

hocam her branşda olmadımı bu bir kaç sene önce atayacak türçeci bulamıyorlardı şimdi puan 80 leri geçti zamanında ingilizce 35 le 40 atandı okulöncesi de aynı oldu malesef fakülteler açıla açıla ihtiyaçtan fazlası doğdu. her branşın altın bir çağı var adaletli dağıtım derken bir sürü sınıf açılıyor ve yeterli sayıda mezun yok işletme mezunları yada alakasız diğer branşlar çalışmak için hak vebal düşünmeden ne verebilirim ben bu çocuklara diye düşünmeden sözde çocuklara eğitim veriyorlar. eğitim psikoloji çocuk gelişimi adına ne biliyorlar. sonuçta bu ihtiyacın karşılanması gerek ne yapsınlar her sınıfa alanında yetişmiş öğretmen atamak mı daha iyi yoksa bir kaç sene daha bekleyelim şöyle bi 10 20 bin mezun olsun hepsini birden atarız demek mi daha iyi. arada eriyen çocuklar iyi bir okul öncesi eğitimi alamayan çocuklar ne olacak zamanında lise mezunlarını çalıştırdılar gördük ne olduğunu insanlara okulöncesinde sadece oyun şarkı veriliyor izlenimi yansıtmadımı bence doğru olan yapılıyor

Hocam tabii ki alanında yetişmiş öğretmenlerimizin okullara atanası çok daha önemlidiri ama Tuz kokuyor hocam... Sistemiziz hata veriyor... Eğitime ayrılan ödenek 2011 yılında % 17 den % lara düştü... OKulların çok zacil ihtiyaçları varken kalkmşlar, 1.5 Milyarlık proje ayırıp İthal ANGUS Öğretmen Alımı yapacaklar...

Sözleşmelilerin kadroya geçrilme sözi her seçim öncesind eyineleniyor.... Allah herkes için hayırlısnı versin ama dediğim gibi TUZ KOKUYOR hocam....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri