Sözleşmelilere kendi okulları görünecekmiş...kılavuzda yazıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ooosakarya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:55
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ooosakarya
2.4.​
Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başladığı ve bu faaliyetlerin verimli bir şekilde
yürütülmesi hususlar
ı dikkate alınarak “sözleşmeli öğretmen”lere bulundukları eğitim
kurumunu tercih hakk
ı verilmiştir. Kendi kurumlarını tercih edenler, puan üstünlüğüne
göre yap
ılacak sıralamada bulundukları il kontenjanına girebildikleri takdirde, kendi
kurumlar
ına kadrolu öğretmen olarak atanabileceklerdir.

Böyle bir atama sonucunda, o​
“il”de ilan edilen eğitim kurumlarından birinin kadrosu
kullan
ılacağından il kontenjanı şecek, dolayısıyla da ilanda yer alan eğitim

kurumlar
ından biri atama yapılamadan boş kalacaktır.

yine de daha yüksek puan alan biri tercih ederse o kişi atanacak sanırım

2.4.​
Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başladığı ve bu faaliyetlerin verimli bir şekilde
yürütülmesi hususlar
ı dikkate alınarak “sözleşmeli öğretmen”lere bulundukları eğitim
kurumunu tercih hakk
ı verilmiştir. Kendi kurumlarını tercih edenler, puan üstünlüğüne
göre yap
ılacak sıralamada bulundukları il kontenjanına girebildikleri takdirde, kendi
kurumlar
ına kadrolu öğretmen olarak atanabileceklerdir.

Böyle bir atama sonucunda, o​
“il”de ilan edilen eğitim kurumlarından birinin kadrosu
kullan
ılacağından il kontenjanı şecek, dolayısıyla da ilanda yer alan eğitim

kurumlar
ından biri atama yapılamadan boş kalacaktır.

peki belim bulunduğum il (sakarya) hiç alım yapmıyor.. benim bu şansım olmayacak mı...

hocam sözleşmelilerin çalıştığı okul sadece kendilerine görünür...eğer bulundukları ile kendi branşlarından kadro verilirse ve o branşta atama sonrası min kadro puanı sözleşmelinin puanından düşükse ve sözleşmeli de kendi okulunu tercihlerinde gösterdiyse başka bir okula atanamazsa kendi okuluna atanır...YANİ 2009 PUANI YÜKSEK OLANLAR VE OKULLARINDAN MEMNUN OLAN BİR ÇOK SÖZLEŞMELİ BELKİ DE KENDİ OKULUNA ATANACAK ANCAK, böyle bir durumda o ildeki o baranşa verilen bir kadroya atama yapılmamış olacak

peki belim bulunduğum il (sakarya) hiç alım yapmıyor.. benim bu şansım olmayacak mı...

malesef hocam,ben de sakaryalıyım 1,5 yıldır sakaryaya gelmeye çalışıyorum...ama sakaryaya kadro verilmiyor bu gidişle verilmeyecek de...eş durumunu bekliyorum belki gelirim

malesef hocam,ben de sakaryalıyım 1,5 yıldır sakaryaya gelmeye çalışıyorum...ama sakaryaya kadro verilmiyor bu gidişle verilmeyecek de...eş durumunu bekliyorum belki gelirim

çok büyük haksızlık ama bu... siz hangi ildesiniz??

arkadaşlar sözleşmelilerin kendi okullarını tercih edebilmesi konusunda benim de anlamadığım bir nokta var. az çok mantığını anladdım ancak sözleşmelinin geçeceği kadro ekstradan mı belirleniyo yoksa diyelim manisada şuan 36 okul var tercih listesinde bunlardan mı düşülüyo o kadro? mantığını kavrayamadım, aradım bulamadım, bir fikri olan var mı acep?

sözleşmelinin atanacağı kadro ekstradan belirlenmiyor,o ile verilen kadrodan düşülüyor arkadaşım.ben istanbulda sözleşmeliyim puanım 72.176 eğer istanbulda en son kadrolu atananın puanı 72.175 olursa kendi okulumda kadroya geçeceğim tabi eğer istanbula 500-600 kadro verirlerse :P bu da imkansız.

Benim bu konuda bildiğim sözleşmeli olarak çalıştığın okulda kalma imkanı aynı okulun bulunduğu ilin kontenjan bazında kadrolu imkanına ve kpss puan üstünlüğüne göre olması lazım.

ben şimdi anlayamadım.Benim okulum bana açıldı.Başındada 3 yıldız var.Okulumun bulunduğu ilçede başka açık yok.Bir benim okulum var oda bana görünüyor yanlış değilsem.Şimdi ben onu ilk tercihime yazarsam oraya atanabileceğim değil mi?

yok hocam öle kolay değil de ne olcak tam olarak bende anlamdım ama bulunduğun şehir kaç puanla kapattığı önemli sende ona göre yerleşiyosun

şöyle bir durum var... arkadaşım okulumuzda sözleşmeli öğretmen ve bir tek ona gözüküyor okul ve yıldızlı... başka kimseye gözükmüyor... bu durumda başkaları nasıl tercih edecek ki il taban puanının anlamı kalmıyor o zaman... kafamız karıştı

şöyle bir durum var... arkadaşım okulumuzda sözleşmeli öğretmen ve bir tek ona gözüküyor okul ve yıldızlı... başka kimseye gözükmüyor... bu durumda başkaları nasıl tercih edecek ki il taban puanının anlamı kalmıyor o zaman... kafamız karıştı

konuştuğum hemen herkese kendi okulu grünüyomuş ama bana görünmedi açılmayan başka duydunuzmu arkadaşlar yoksa başka bi sorun olabilirmi?

arkadaşlar bana da kendi okulum gözükmüyor sorun nereden kaynaklanıyo anlamadım

Arkadaşlar o zaman benim okuluma kadrolu atanmam için bulunduğum ile atanan en düşük puanın benim puanımdan düşük mü olması gerekiyor.eğer düşük olmazsa okulumun kadrosu yine boştamı kalıyor.

Arkadaşlar o zaman benim okuluma kadrolu atanmam için bulunduğum ile atanan en düşük puanın benim puanımdan düşük mü olması gerekiyor.eğer düşük olmazsa okulumun kadrosu yine boştamı kalıyor.

kadro siz tercih edebilin diye acilmis, yerlesemezseniz sizde bos kadro olusmuyor ki, ancak baska bir okula kadrolu atanirsaniz bu durumda bos 1 kadrodan bahsedilebilinir ve yerinize sözlesmeli atamasi yapilir

arkadaşlar bana da kendi okulum gözükmüyor sorun nereden kaynaklanıyo anlamadım
bana açılmıyodu biraz önce tekrar baktım bu sefer açılmış herhalde bi sorun vardı açılır sizede diye düşünüyorum

arkadaşlar ben de sözleşmeli görev yapıyorum ve okulum banada açık görünüyor.okulumu ilk sırada tercih edeceğim.birşey sormak istiyorum. diğer tercih ettiğim okullara atanamadığım zaman mı kendi okuluma puan üstünlüğüne göre atanabilirim.yoksa diğer tercihlerime bakılmadan öncelikle kendi okuluma mı atanırım.tabi ildeki pua üstünlüğüne bakılarak. cevap verirseniz çok sevinirim.

sözleşmeli çalıştığım okul başkalarına da gözüküyor
bugün tercih yapacak bi arkadaşımın sayfasından baktık
farklı olan sadece yanında 3 yıldız işareti olması ama herkese gözüküyor zaten
sözleşmeli çalışan arkadaşlar sizlerin de böyle mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri