SÖzleŞmelİlere becayİŞ hakki verİldİ :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tsakin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
ben de sakarya/akyazı'dan bileciğe gelmek istiyorum...

hocam ben adana uyarmı bilmiyorum yine yazayım dedim ceyhanda yım

arkadaşlar ben adana ceyhandayım ailem izmirde en azından yakın şehirlerle becayiş yapabilirim

ordunun ikizce ilçesindeyim. ordu merkez yada giresunla becayiş yapmak istiyorum...

sanlıurfa siverekteyim büyük okul merkezde 22 puan veriyor. amasya ile bir yıl sonra becayis yapmak isteyen varsa bana lütfen ulassın.

ArkadaŞlar ben aĞrinin eleŞkİrt İlÇesİnde bİr anaokulunda ÇaliŞiyorum.okulumun puani 22.eŞİm kastamonuda oraya gİtmek İstİyorum.deĞİŞtİrmek İsteyen varsa becayİŞ yapabİlİrİz numaram 05055045999

merhabalar,şanlıurfa merkezde görev yapıyorum,iç anadolu yada batı şehirlerinden herhangi biri ile becayiş yapmak istiyorum.

Manyas BALIKESİR de görev yapıyorum.İstanbulu istiyorum ilgilenenlere duyurulur...

böyle bir şey yok k i arkadaşlar. Ya da var da ben mi bilemıyorum ..

şaka mı bu.Bu konuyla ilgili ortada hiç bişey yok ya da ben bulamıyorum.Resmi yazı ?

arkadaşlar bende duymamıştım böyle birşey ama becayiş varsa ben izmir de görev yapıyorum ve bağımsız anaokulu okulum süper hiç bırakmam diyordum göreve başlayınca ama eşimin tayini çorum a çıkınca bende mecburen çorum a gitmek zorundayım eşim gelemiyor 1 sene ayrı kaldık daha fazla ayrı kalmak istemem çorum merkezde çalışan ve değişmek isteyen arkadaşlar varsa yazsın.

hocam yok böyle bişey.. memurlar net uydurmaları bunlar..

Kesinlikle hocam size katılıyorum.Bu konununda takipçisiyimdir.Önceki senelerde sözleşmeliye becayiş vardı ama bu sadece sağlık personeline...Hemende nasıl inanıyoruz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri