memurlar.nette mebin yaptigi aciklamdan anladigim artik sozlesmeli alim olmayacak da temmuzda kadrolu alirlar mi acaba yoksa hepsini agustosta mi alirlar lutfen tartismada kirmadan yorumlarinizi bekliyorum
hocam memurlar.nete bakin benim anladigim tercih etmek isteyenler kendi okulunda kaliyor isteyende atandigi yerde sanirimHocam bizler kendi okulumuzda kalmak zorundamıyız? Tercih hakkı verilir mi? Kendi okulumda kalacaksam kadrolu dilekçesini vermeyeceğim.Kafam karışık, okulumda huzur yok(((
hocam memurlar.nete bakin benim anladigim tercih etmek isteyenler kendi okulunda kaliyor isteyende atandigi yerde sanirim
Hocam bizler kendi okulumuzda kalmak zorundamıyız? Tercih hakkı verilir mi? Kendi okulumda kalacaksam kadrolu dilekçesini vermeyeceğim.Kafam karışık, okulumda huzur yok(((
1 haziranda atandıysan gitme veya kalma tercihin var ama önceden sözleşmeliydin bu khk ile atanıyo durumdaysan tercih hakkı yok. dilekçe vermek istemiyosun ben anlayabiliyorum seni ,insanın okulda huzuru yoksa hiç bişeyin tadı olmuyo ama sözleşmeli kavramını ortadan kaldırdıkları için sen hangi pozisyonda çalışmaya devam edeceksin o zaman?
hocam benim actigim konu ve anlatmak istedigim bu bir haziranda magdur olan sozlesmeliden kadroya gecen arkadaslar ile ilgili
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!