sozlesmeli olup kadroya gecenler istedigi yerde kalacak ve ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayshen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ayshen
memurlar.nette mebin yaptigi aciklamdan anladigim artik sozlesmeli alim olmayacak da temmuzda kadrolu alirlar mi acaba yoksa hepsini agustosta mi alirlar lutfen tartismada kirmadan yorumlarinizi bekliyorum

Hocam bizler kendi okulumuzda kalmak zorundamıyız? Tercih hakkı verilir mi? Kendi okulumda kalacaksam kadrolu dilekçesini vermeyeceğim.Kafam karışık, okulumda huzur yok :((((

Hocam bizler kendi okulumuzda kalmak zorundamıyız? Tercih hakkı verilir mi? Kendi okulumda kalacaksam kadrolu dilekçesini vermeyeceğim.Kafam karışık, okulumda huzur yok :((((
hocam memurlar.nete bakin benim anladigim tercih etmek isteyenler kendi okulunda kaliyor isteyende atandigi yerde sanirim

hocam memurlar.nete bakin benim anladigim tercih etmek isteyenler kendi okulunda kaliyor isteyende atandigi yerde sanirim

Hocam ben sonradan kadroya geçirilenlerdenim, atama ile değil. Bzlerede mi tercih hakkı verecekler.

1 haziranda atandıysan gitme veya kalma tercihin var ama önceden sözleşmeliydin bu khk ile atanıyo durumdaysan tercih hakkı yok. dilekçe vermek istemiyosun ben anlayabiliyorum seni ,insanın okulda huzuru yoksa hiç bişeyin tadı olmuyo ama sözleşmeli kavramını ortadan kaldırdıkları için sen hangi pozisyonda çalışmaya devam edeceksin o zaman?

hocam benim actigim konu ve anlatmak istedigim bu bir haziranda magdur olan sozlesmeliden kadroya gecen arkadaslar ile ilgili

1 haziranda atandıysan gitme veya kalma tercihin var ama önceden sözleşmeliydin bu khk ile atanıyo durumdaysan tercih hakkı yok. dilekçe vermek istemiyosun ben anlayabiliyorum seni ,insanın okulda huzuru yoksa hiç bişeyin tadı olmuyo ama sözleşmeli kavramını ortadan kaldırdıkları için sen hangi pozisyonda çalışmaya devam edeceksin o zaman?

Ne bileyim hocam, Rabbim kapı açsın bizlere. İnan hocam okulda vallahide huzur yok. :((

hocam benim actigim konu ve anlatmak istedigim bu bir haziranda magdur olan sozlesmeliden kadroya gecen arkadaslar ile ilgili

Hocam benkonuyu yanlış anladım, kusura bakmayın.

arkadaşlar ben de 1 haziran da sözleşmeli olarak çalıştığım okula kadrolu olarak atandım
2haftalık evliyim ve eşim başka bir ilde
eşimin yanına gidebilmem için bir yıl uzak kalıcaz ayda bir ancak görüşücez
kadro için bu duruma ikimizde razıydık ama bu 4 haziran ataması beni çok üzdü :(
eğer ben de 4 haziranda kadroya geçmiş olsaydım belki de bu yaz eşimin yanına atanıcaktım
kafam çok karışık bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun....​

yaa ne kadar hızlı degişiyor kararlar şimdi hazirandaki sözleşmeli atama yapılmayacak mı ??

Bakanlığımızca 01.06.2011 tarihinde yapılan öğretmen atamasında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan toplam 14.277 kişi KPSS puan üstünlüğüne göre kadrolu öğretmenliğe atanmıştır. Söz konusu bu öğretmenlerden boşalacak pozisyonlara yeniden sözleşmeli öğretmen görevlendirmesi planlanmış ve atama takvimi 2 Haziran 2011 tarihinde duyurulmuştur.
Ancak 4 Haziran 2011 tarihli Resmî Gazete'nin 27954 (Mükerrer) sayısında, Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) Fıkrası ile 4924 Sayılı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel Pozisyonlarında Çalışanların Memur Kadrolarına Atanması Amacıyla Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair 632 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlanmıştır. Bu KHK doğrultusunda mevcut sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi işlemi tesis edildikten sonra Bakanlığımızda sözleşmeli (4/B) olarak görev yapan öğretmen kalmayacağı için bundan sonra atamaların tamamının kadrolu (4/A) olarak yapılması planlanmıştır. 2011 Yaz Dönemi kadrolu öğretmen atamasına ilişkin takvim ise hukuki süreçler tamamlandıktan sonra ileriki tarihlerde kamuoyuna duyurulacaktır.
Ayrıca, 01.06.2011 tarihinde kadrolu olarak ataması yapılan 14.277 sözleşmeli öğretmen için söz konusu KHK ile birlikte yeni bir hukuki durum doğmuştur. Bu öğretmenlerimizin mağdur olmaması için şu an görev yaptığı yerde veya atandığı yeni kurumda kadrolu olarak görev yapabilmesine yönelik tercih hakkının olacağı yeni bir işlem tesis edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

papatya şunu okudum memurlar nette kopyalıyorum

Kadroya geçmek istemeyenlerin durumu
- Sayın memurlar net çalışanları. SGK da sözleşmeli olarak çalışmaktayım.Bilindiği gibi bizler kadroya geçtik ama bir kaç arkadaşımız ellerinde KPSS puanları olduğu için ve başka kuruma atanmak istedikleri için kadroya geçmek istememekteler. Bu arkadaşlarımız kadrolu için başvuru yapmazlarsa sözleşmeli olarak kalmaya devam mı edecekler yoksa istifa etmeleri mi gerekecek..
KHK'daki hükme göre, kadroya geçiş, ancak sözleşmeli personelin yazılı talebine bağlıdır. Yazılı olarak talepte bulunmayanlar, kadroya geçmeyecektir. Bunlar sözleşmeli olarak çalışmaya devam edecektir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri