Sözleşmeli Öğretmenlerin Tercih Edebilecekleri Kurum Sayıları Artırıldı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Sözleşmeli Öğretmenlerin Tercih Edebilecekleri Kurum Sayıları Artırıldı
MEB´den yapılan açıklama;

Sağlık ve eş durumu özrü ile olağanüstü hallere bağlı olarak il içinde ve iller arasında yer değiştirmek isteyen sözleşmeli öğretmenlerin başvuruları elektronik ortamda alınmaktadır.

Tüm alanlardaki sözleşmeli öğretmenlerimizin özür gereklerinin illerin boş bulunan sözleşmeli öğretmen pozisyon sayıları nispetinde karşılanabilmesi için açılmış bulunan kurum kontenjanlarına ilave olarak yer değiştirme suretiyle atama işlemi yeni sonuçlandırılmış bulunan öğretmenlerin boşaltacakları eğitim kurumları da sözleşmeli öğretmenlerimizin tercihlerine açılmıştır.

İlgililere duyurulur.

arkadaşlar kesinlikle doğru bir haber eşimde tercihde bulunacaktı eş durumundan hiç okul yoktu ilk baktığımızda şimdi ilçemden bir okul açılcı :) çok sevindim inşallah çıkar benim gibi sizlerde sevinirsiniz

arkadaşlar kesinlikle doğru bir haber eşimde tercihde bulunacaktı eş durumundan hiç okul yoktu ilk baktığımızda şimdi ilçemden bir okul açılcı :) çok sevindim inşallah çıkar benim gibi sizlerde sevinirsiniz

hocam bu şu demekmi özür gurubundan yer degiştirenlerin yerinede sözleşmeli alım olacak yani sayı artacak.teşekkürler hocam

hocam bu şu demekmi özür gurubundan yer degiştirenlerin yerinede sözleşmeli alım olacak yani sayı artacak.teşekkürler hocam

yok hocam malesef öyle demek değil:( eş durumu veya sağlık özründen tayin isteyeceklere çok az okul açılmıştı veya hiç okul açılmayıp tayin isteyemeyenler vardı bu mağduriyeti gidermek için kontenjanları arttırdılar

Bu durumdan mağdur olan çok öğretmen var.Hayırlısı olsun İnşaallah:)
Güzel bir haber...

nihalcim inşallah dilediğiniz gibi olur. sevindim senin adına seneyede darısı başıma:) iş bulabilirse buralarda burdayım yoksaaa bende denize bay bay dicem el sallıycam :)

bu okul sayıları ilk defa sözleşmeli atanacakları mı ilgilendiriyor? zira klavuz 26 haziranda yayınlanacak.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri